Az időutazó férfi azt állítja, 2030-ból jött, hazugságvizsgálóval tesztelték elméletét

hazugságvizsgáló időutazás hazugságvizsgálat jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazugságvizsgálatnak vetették alá azt a férfit, aki azt állítja 2030-ból jött, és az a küldetése, hogy az emberiséggel közölje, milyenek lesznek az elkövetkező évek. Beszélt robotok vezette háztartásról, és arról is, ki lesz az USA következő elnöke. A hazugságvizsgáló szerint minden szava igaz volt.

Egy életkorújító gyógyszer segítségével lett 25 éves, pedig korábban 50 éves volt és anorexiás, legalábbis ezt állítja az a férfi, aki úgy gondolja, időutazó, és 2030-ból érkezett - írja a Metro.

Az Apex TV hazugságvizsgálatnak vetette alá a férfit, aki nevét, arcát és hangját nem vállalta a képernyőn, a vizsgálat szerint azonban minden szava igaz volt. És, hogy miért nem vállalta? Azt mondja, hogy élete kockáztatásával tudja csak teljesíteni küldetését.

Azt állítja egyébként, hogy újra Donald Trump lesz az USA elnöke, hogy 2020-ra robotok irányítják majd a háztartásokat, és azt is, hogy 2028-ra már ember jár a Marson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.