Egy kínos sztorit osztott meg a nagyvilággal Diana egykori szolgálója, Paul Burrell. Az egyik valóságshowban II. Erzsébetről és a szellentésről poénkodott...

Paul Burrell Diana egykori szolgálója, a királyi család komornyikja, aki tavaly összeházasodott meleg kedvesével, jelenleg az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel. A forgatás alatt már néhány titkot is kikotyogott a királyi család mindennapjairól, most azonban egy olyan történettel állt elő, amelyet sokan szentségtörésnek tartanak - számolt be róla a Mirror.

A férfi egy jelenetet elevenít fel, amikor egy felvonuláson egy lovaskocsiban ül II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Bahrein szultánja. A közönség épp a királynőt élteti, dalokat énekel, miközben a királyi pár és a vendégük beszélgetnek. Egyszer csak az egyik ló szellent egyet és borzasztó kellemetlen szag lepi el a lovaskocsit. Mire a királynő így szólt a szultánhoz: „nagyon sajnálom ezt a szörnyű zajt", mire a szultán bizalmasan odafordult hozzá és azt válaszolt: „tudom, felség, gondoltam, hogy csak a lovak voltak".

Paul Burrell elkotyogott néhány titkot a királyi családrólForrás: Getty Images