Vajna Timi szerelmes poszttal üzent Andy Vajnának: „Örökké szeretlek”

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
Vajna Timi fotó POSZT Andy Vajna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a messzi távolból próbálja helyrehozni kapcsolatát, személyes találkozás híján szerelmes poszttal üzent drága Andyjének: "Örökké szeretlek" - írta Timi a közös képhez.

A Story Gála óta tudjuk, hogy Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatával nincs miden rendben, hiszen a producer egy másik nővel jelent meg a rendezvényen. Timi ezt nem is hagyta szó nélkül, mindenkivel tudatta, hogy sajnos Andy számára az az illető több egy titkárnőnél. Úgy tűnik, Timi azóta nem is nagyon találja a helyét: tegnap még a Valentin-nap ellen tüntetett, ma azonban vissza akarja hódítani férjét.

Vajna Timi nem adja fel Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Romantikus, de elég tömör posztot tett közzé Facebook-oldalán Timi, így próbálja a messzi távolból újra fellobantani a lángot. Közös fotót tett közzé Andyvel, melyhez csak annyit írt: "Örökké szeretlek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.