Vajna Timi magányosan és betegen tölti a Valentin-napot: fotó

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi Valentin-nap magányos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timinek nem akar összejönni ez az év: kiderült, lehetséges, hogy Andy Vajna szíve már másért dobog, ő meg magányosan és betegen tölti a Valentin-napot. 

Vajna Timi nem rejtegeti rajongói elől a hullámvölgyeit, és biztos, hogy most egy elég mély gödörben van. Valahogy nem akar összejönni idén a boldogság Timinek, aki elég közlékeny mostanában a közösségi oldalakon. A Story Gála után is kiöntötte lelkét, fájlalta, hogy Andy Vajna egy másik nővel ment a mulatságra, most pedig a Valentin-nappal kapcsolatos érzéseit közölte.

Vajna Timi nincs jól Forrás: instagram.com/timeavajna

Bizony Timi teljes szívéből gyűlöli a szerelmesek napját, amit magányosan tölt idén, és ha ez nem lenne elég, akkor még beteg és lázas is a celeb... Reméljük, hogy legalább az egészsége rendbe jön hamarosan.

Ilyen Vajna Timi hangulata Forrás: Instastory/Vajna Timi
Vajna Timi magányos Forrás: Insatstory/Vajna Timi
Liptai Claudia vőlegényével, Pataki Ádámmal közös romantikus fotót töltött fel közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180214-liptai-claudia-volegenyevel-pataki-adammal-kozos-romantikus-fotot-toltott-fel-kozossegi-oldalara.htmlLiptai Claudia sugárzik a boldogságtól azon a fotón, melyet közösségi oldalán osztott meg követőivel, és melyen vőlegényével, Pataki Ádámmal látható. TV + Sztárok--Szigorú szabályt vezet be II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-szigoru-szabalyt-vezet-be-ii-erzsebet-kiralyno-buckingham-palota.htmlII. Erzsébet királynő döntött: környezettudatos életmódra vált a Buckingham-palota. TV + Sztárok--Cseke Katinkának beszólt egy férfi testsúlya miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-cseke-katinkanak-beszolt-egy-ferfi-sulyfeleslege-miatt.htmlÖrökké bennemarad Cseke Katinkában az, amit akkor érzett, amikor beszólt neki egy férfi testsúlya miatt: porig alázta. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"http://www.life.hu/sztarok/20180214-meszaros-arpad-zsolt-az-oregedesrol-en-mar-nem-szeretek-tukorbe-nezni.htmlNem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-varkonyi-andrea-utazassal-lepte-meg-bochkor-gabort-bonnba-kuldte.htmlVárkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. TV + SztárokOrigoA Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.