Jennifer Anistont Pharrell Williamsnek adott bizalmas csókot, pedig még el sem vált

Forrás: AFP -
Pharrell Williams válás Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és Justin Theroux még csak most jelentették be válásukat, a színésznőt máris más férfi karjaiban látták: Pharrell Williams lehet az új kiszemelt?

Még abból a döbbenetből sem ocsúdtak fel a rajongók, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux két évi házasság után elváltak. A pár közleményt adott ki, hogy semmilyen találgatás ne kapjon szárnyra.

Vajon mi lehet Jennifer Aniston és Pharrell Williams között? Forrás: AFP

Most azonban mégis felröppent a hír, hogy Jennifert kompromittáló helyzetben látták, hiszen Pharell Williamsnek adott bizalmas csókot és ölelést egy születésnapi partyn. A történet érdekessége az is, hogy ekkor a válást még be sem jelentették, továbbá a színésznő ujján látható jegygyűrűje is - írja a Mirror.

Schobert Norbi és Rubint Réka Párizsban töltötte a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20180216-schobert-norbi-es-rubint-reka-parizsban-toltotte-a-valentin-napot.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nem elégedtek meg egy átlagos Valentin-napi vacsorával, Párizsba utaztak.TV + SztárokSophia Vegas négy bordáját vetette ki, ezért az USA-ba kellett utazniahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-sophia-vegas-negy-bordajat-vetette-ki-ezert-az-usa-ba-kellett-utaznia.htmlAz kis derékméretéről is ismert Sophia Vegast kapták lencsevégre Beverly Hillsben. Nemrégiben drasztikus műtéten esett át, négy bordáját is kivetette a még tökéletesebb alakért. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Pataki Ádám esküvőszervezőt fogadnak, hogy csökkenjen rajtuk a nyomáshttp://www.life.hu/sztarok/20180216-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvoszervezot-fogadnak-hogy-csokkenjen-rajtuk-a-nyomas.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám idén kötik össze életüket, de kissé megijedtek a nagy nap előttük állő szervezési munkálataitól, így esküvőszervezőt fogadnak. TV + SztárokOrigoMajka egy applikáció segítségével 20 évvel megfiatalította Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-majka-egy-applikacio-segitsegevel-20-evvel-megfiatalitotta-tillat.htmlNem mindennapi, hogy néz ki Till Attila azon a fotón, melyen Majka 20 évesre varázsolta egy applikáció segítségével. TV + SztárokOrigoGáspár Laci énekes közösségi oldalán mutatta meg kidolgozott felsőtestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-laci-enekes-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-kidolgozott-felsotestet.htmlGáspár Laci Valentin-nap alkalmából mutatta meg követőinek a közösségi oldalán, hogy már nem az a mackós énekes, aki annak idején megkapta az Év férfi hangja díjat. TV + Sztárok--Lara Flynn Boyle az autójában húzott meg egy whiskys üveget, arcát alig lehet felismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180216-lara-flynn-boyle-az-autojaban-huzott-meg-egy-whiskys-uveget-arcat-alig-lehet-felismerni.htmlBeült autójába és üvegből vedelte a whisky-t Lara Flyn Boyle, a Twhin Peaks sorozat sztárja. A lesifotókon alig lehet felismerni plasztikai műtétei miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.