Mutáns patkányok lepték el Angliát, az irtást profikra kell bízni

patkány Anglia mutáns Invázió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mutáns, a méregre immunins patkányok lepték el Angliát. Soha nem látott mennyiségben lepték el az országrészt.

Mutáns, a mérgekre immunincs patkányoktól hemzseg Észak-Anglia. Nemcsak a természetben, de a háztartásokben is látták már őket - írja a Mirror.

Patkányok lepik el Észak-Angliát Forrás: Shutterstock

A szakértők úgy gondolják, hogy az L120Q mutáció a legmasszívabb méreggel szembi ellenállást mutatja. Arra kérik a lakosságot, hogy ne próbálják meg saját maguk, bolti mérgekkel irtani a rágcsálókat, mert a hatékonysághoz szükség van arra, hogy ismerjék a patkányok élőhelyét és szokásait. Ezért minden esetben hívjanak szakembert.

Ahogy szaporodnak úgy kerül veszélybe a népesség egészsége, ezért a szakértők sürgősnek látják a beavatkozást. A BPCA azt állítja, hogy egy átlagos angol hát több mint egy tucat behatolási pontot kínál a rágcsálóknak. A méregre immunis patkányokkal kapcsoaltos bejelentések száma az utóbbi években egyre nőtt, és előreláthatólag még növekedni is fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.