A legtöbb ember gondolni sem szeret arra, hogy egyszer eljön az elmúlás ideje, ezek a sztárok viszont nemhogy féltek volna a haláltól, megjósolták saját végüket. John Lennon, Jimi Hendrix és még sok nagy legenda már életében tudta, hogy fog eljönni a vég.

Tupac Shakur  

Tupac ShakurForrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

Sok a rejtély a rapper halála körül, az igazságot azonban ő már azelőtt tudta, mielőtt bekövetkezett volna. Sejtését nem tartotta meg magának, egyik dalszövegében megírta, hogyan lesz vége az életének. I" been shot and murdered" - szól a szöveg, ami annyit tesz, hogy lelőnek és meggyilkolnak.

John Lennon  

John LennonForrás: AFP

Az egész világot sokkolta John Lennon halála, de a zenészt talán nem lepte meg annyira. Ő szintén az egyik dalszövegében osztotta meg a világgal, hogy meg fog halni, bár kevésbé Tupacnél sejtelmesebben fogalmazott: "Living on borrowed time, without a thought for tomorrow" - írta, ami annyit tesz, hogy csak kölcsönzi az idejét, és nem gondol a holnapra.

Kurt Cobain  

Kurt CobainForrás: Getty Images

Kurt Cobain 14 évesen nemcsak halálát, hanem életének alakulását jósolta meg, egyik osztálytársának pedig el is mesélte, hogy mi lesz a sorsa. Azt mondta, egy napon szupersztár zenész lesz, gazdag és híres, majd a csúcson öngyilkos lesz.  

Jimi Hendrix  

Forrás: AFP

Jimi Hendrix állítólag 5 évvel a halála előtt írta meg saját balladáját, mely csak a halála után jelent meg. Ezzel a dallal emlékeztek a zenészre, aki pontosan tudta, hogy mi lesz a sorsa. "Five years, this he said / He's not gone, he's just dead" - írta a dalban Jimi, amiben tulajdonképpen előre megjósolta, hogy öt év múlva meg fog halni. 

Jim Morrison 

Jim MorrisonForrás: Northfoto/Douglas Kent Hall/ZUMA Pres

Miután Janis Joplin és Jimi Hendrix sajnos elsőkként csatlakoztak a 27-es klubhoz, azaz azokhoz a zenészekhez, akiket 27 évesen ragadott el a halál, Jim Morrison megjósolta saját halálát. Miközben barátjával italozott, csak annyit mondott: "Épp a harmadikkal iszol". A Doors együttes énekese egy évvel később 27 évesen máig tisztázatlan körülmények között meghalt.