Tornóczky Anita meglepő kijelentést tett: kasztrálná az állatkínzókat

Tornóczky Anita kijelentés állatkínzás kasztrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornóczky Anita keményen elmondta véleményét az állatkínózkról és a nemi erőszakot elkövetőkről: kasztráltatná az összeset.

Tornóczky Anita köztudottan óriási állatvédő hírében áll, aki ott segít a bajba jutott négylábúakon, ahol csak tud.

Tornóczky Anita Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Komoly kijelentést tett:

"Én a középkori gondolkodást képviselem. A nemi erőszakot elkövetőket kasztráltatnám, és az állatkínzókat is"- mondta az ATV stúdiójában a sztár,írta meg a Blikk.

Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-aradi-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-hajektalan-lett-elarulta-miert.htmlHajléktalanként, egy kuka mellett áll Aradi Balázs: erről posztolt fotót a Barátok közt színésze, amely egy korábbi forgatáson készült. A sorozatban vált egy rövid időre hajléktalanná az RTL Klub sztárja. TV + SztárokOrigoNádai Anikó szerelmes üzenettel köszöntötte szerelmét, VV Auréliót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-nadai-aniko-szerelmes-uzenettel-koszontotte-szerelmet-vv-aureliot-foto.htmlLe sem tagadhatná Nádai Anió, mennyire belezúgott VV Aurelióba. Bár a szerelmesek kapcsolatát már az elején kikezdték a rajongók, ők minden nap bizonyítják, mennyire szeretik egymást. Ezúttal Anikó köszöntötte kedvesét.TV + SztárokOrigoÁbel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-abel-anita-egy-tetovalo-szalonbol-szelfizett-foto.htmlRitka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSztárok, akik megjósolták saját halálukat: Jonh Lennontól Jimi Hendrixighttp://www.life.hu/sztarok/20180216-sztarok-akik-megjosoltak-sajat-halalukat-jonh-lennontol-jimi-hendrixig.htmlA legtöbb ember gondolni sem szeret arra, hogy egyszer eljön az elmúlás ideje, ezek a sztárok viszont nemhogy féltek volna a haláltól, megjósolták saját végüket. John Lennon, Jimi Hendrix és még sok nagy legenda már életében tudta, hogy fog eljönni a vég. TV + SztárokOrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Rubint Réka Párizsban töltötte a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20180216-schobert-norbi-es-rubint-reka-parizsban-toltotte-a-valentin-napot.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nem elégedtek meg egy átlagos Valentin-napi vacsorával, Párizsba utaztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.