csokoládé szavazás KitKat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rankers.com kereste a választ arra a kérdésre, hogy melyik a világ kedvenc csokoládéja.

Az Independent közölte az eredményeket: a Snickers a harmadik, a Twix a második, az első helyen pedig a KitKat végzett, több mint 100.000 szavazattot kapott. A MilkyWay a negyedik helyre csúszott be.

A KitKat a legkedveltebb csoki Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

A versenyben csak a szeletes csokik indulhattak, a táblás és más formájú változatokra nem lehetett szavazni. Az eredményeket nemekre is lebontották, a férfiak körében szintén a KitKat volt a nyerő, a nők azonban jobban szeretik a Twixet.

Megfagyott egy hároméves kislány Moszkvában: az óvónő nagyot hibázotthttp://www.life.hu/news/20180218-megfagyott-egy-haromeves-kislany-moszkvaban-az-ovono-nagyot-hibazott.htmlKét órával a levegőzés után vették észre, hogy nincs meg a kislány. News--Lezuhant egy utasszállító repülőgép Iránbanhttp://www.life.hu/news/20180218-lezuhant-egy-utasszallito-repulogep-iranban-1.htmlLezuhant egy utasszállító repülőgép 66 emberrel a fedélzetén Iránban - jelentette vasárnap a Fársz iráni hírügynökség. Egy szóvivő beszámolója szerint a tragédiának nincs túlélője. NewsOrigoLezuhant egy utasszállító repülőgép Iránbanhttp://www.life.hu/news/20180218-lezuhant-egy-utasszallito-repulogep-iranban-1.htmlLezuhant egy utasszállító repülőgép 66 emberrel a fedélzetén Iránban - jelentette vasárnap a Fársz iráni hírügynökség. Egy szóvivő beszámolója szerint a tragédiának nincs túlélője. NewsOrigoÉlő adásban próbálta ki a brit ITV műsorvezetője az elektromos nyakörvet: videóhttp://www.life.hu/news/20180217-elo-adasban-probalta-ki-a-brit-itv-musorvezetoje-az-elektromos-nyakorvet.htmlFeláldozta magát az egyik brit tv műsorvezetője, és kipróbálta, milyen érzés lehet az elektromos nyakörv: élő adásban sokkolták. News--Mutáns patkányok lepték el Angliát, az irtást profikra kell bíznihttp://www.life.hu/news/20180216-mutans-patkanyok-leptek-el-eszak-angliat-az-irtast-profikra-kell-bizni.htmlMutáns, a méregre immunins patkányok lepték el Angliát. Soha nem látott mennyiségben lepték el az országrészt. NewsOrigoMaja Kuczynska ejtőernyős széltáncával kápráztatta el a nézőkethttp://www.life.hu/news/20180216-maja-kuczynska-ejtoernyos-szeltanccaval-kapraztatta-el-a-nezoket.htmlBalettáncos ügyességével lovagolja meg a szelet Maja Kuczynska ejtőernyős, aki egy szélcsatornában mutatott be elképesztő mozdulatokat. News--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.