Már nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti.

A 45 esztendős Noszály Sándor egykor sikeres teniszező volt, majd főszerepet kapott a Nagy Ő című műsorban, jelenleg immár 8 éve Los Angelesben él. Közel egy évtizedig boldog párkapcsolatban élt Novák Heni színésznővel, akit feleségül is vett. Egyszer azonban hűtlen volt, amit a felesége nem tudott megbocsátani. Noszály a válást nagyon nehezen tudta feldolgozni, korábban többször nyilatkozta, hogy soha nem fogja elfelejteni egykori szerelmét. Most elárulta, bár már túl van rajta, a mai napig hasonlóan érez.

Nem felejtünk el ilyet sosem. Azt sem szeretem, ha az emberek a szakítás után rosszat mondanak egymásról, mert akkor miért voltak együtt? Ha valami jó történik az életben, akkor azt márványba kell vésni, ha rossz, akkor homokba, hogy fújja el a szél" – idézi a Bors Noszály Sándort, aki hozzátette, nem stresszel azon, hogy újra szerelmes legyen, de bízik abban, hogy hamarosan megtalálja a párját. Míg régebb csak így tudta elképzelni a boldogságot, ma már máshogyan látja, hiszen ott egy korábbi kapcsolatából született tinédzser lánya, Szonja is, akire nagyon büszke lehet. „Van egy gyönyörű kislányom, egészséges vagyok, de persze el tudom képzelni. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap. Most már megpróbálok a jelennek élni, nem tervezek, nem határozom el, hogy megtalálom a karmikus párom. Hiszek a karmában, miért ne hinnék a karmikus párban?"

Noszály Sándor nem hajszolja a szerelmetFotó: Szabó Gábor - Origo