A BAFTA, azaz a Brit Film és Televíziós Akadémia díjátadóján találta meg kissé érdes stílusával Jennifer Lawrence az est háziasszonyát, Joanna Lumleyt.

Joanna Lumley elsőízben fogadta el a BAFTA, azaz a Brit Film és Televíziós Akadémia díjátatódjának háziasszonyi szerepét, de valószínűleg nem számított arra, hogy az első, amivel szembetalálja magát nem egy dicsérő mondat lesz, hanem Jennifer Lawrence érdes stílusa. 

Joanna Lumley felkomferálta az egyik díjat átadó Jennifer Lawrence-t, akit a bolygó legdögösebb színésznőjének titulált - írja a Dailymail. A következő mondatában pedig az elbűvölő jelzőt használta az Éhezők viadala és a hamarosan látható Vörös veréb sztárjára, de ezt néhány másodperc múlva biztosan megbánta.

Ezután a 27 éves Jennifer Lawrence kisétált a színpadra fekete-fehér estélyiben, lekezelő pillantást vetett Joanna Lumley-ra, és annyit mondott: Ez kicsit sok volt, de köszönöm, Joanna!

A Twitterezők szinte szétszedték a színésznőt durvaságáért, aki már nem először mutatja meg kissé faragatlan modorát. Volt, aki azt is leszögezte: lehet, hogy a színészi játéka a helyén van, de viselkedni nem tud.