Másfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymore

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
válás társkeresés szerelem randi Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől.

Még 2016 augusztusában mondták ki Drew Barrymore és Will Kopelman válását, és a szép színésznőre közel másfél év elteltével sem talált rá újra a boldogság. Bár saját bevallása szerint nagyon próbálkozik, vakrandikra jár, sőt egyszer még egy telefonos társkereső applikációt is kipróbált. Ott azonban pont amiatt nem talált párt magának, mert híres.

Egy srác megkérdezte tőlem, hogy mit keres egy magamfajta híres ember egy ilyen felületen? Nem tudtam eldönteni, hogy ezt bóknak vagy sértésnek szánta-e, vagy egyszerre mindkettő" – idézi a színésznő szavait a Bors.

Drew Barrymore válása után másfél évvel még mindig egyedül van Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com
4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--Csonka András és Hódi Pamela megmutatta, milyen a színpadi csókhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-csonka-andras-es-hodi-pamela-megmutatta-milyen-a-szinpadi-csok.htmlCsonka András a kamerák előtt, Hódi Pamelával mutatta meg, milyen is az igazi színpadi csók. TV + Sztárok--Szakított Cheryl Cole és Liam Payne, gyermekük még egyéves sincshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-szakitott-cherly-cole-es-liam-payne-gyermekuk-meg-egyeves-sincs.htmlÚgy tűnik, szakított Cheryl Cole és a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne. A párnak van egy 11 hónapos közös kisfia. TV + Sztárok--Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180218-allitolag-ma-is-tartja-a-kapcsolatot-egymassal-jennifer-aniston-es-brad-pitt-szerelem.htmlÁllítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.