Árokba csúszott járműveket mentettek a tűzoltók országszerte

Forrás: MTI/Varga György -
havazás tűzoltók baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte árokba csúszott, az utakon keresztbe fordult járműveket mentettek kedd délelőtt a tűzoltók - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Mukics Dániel közölte: huszonöt esetben kellett beavatkozniuk a havazás miatt bekövetkezett balesetek, károk miatt a tűzoltóknak. Lezárt út, elzárt település azonban nincs az országban.

A havazással kapcsolatos beavatkozások irányítására országos szinten és több megyében is operatív törzs kezdte meg működését. A havazás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre Budapestre, valamint Pest, Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést - emlékeztetett.

Mint elmondta, Vas megyében egy kamion fennakadt az útpadkán a 86-os úton Nádasd közelében, egy másik pedig árokba csúszott. Kőszeg és Horvátzsidány között két autó ütközött össze, a balesetben hárman megsérültek. Celldömölknél egy élelmiszert szállító kisteherautó.

Veszprém megyében a 77-es út Tapolca és Monostorapáti közötti szakaszán egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze, Zánka térségében, a Tagyon felé vezető úton pedig egy nyerges vontató csúszott az útpadkára. Pécsely és Barnag között egy autóbusz lesodródott az úttestről, míg Külsővat belterületén villanyoszlopnak ütközött egy irányíthatatlanná váló autóbusz.

Autó halad a havas úton Nagykanizsa közelében. Az ország nyugati részén már hétfő este óta esik a hó, az időjárás-előrejelzés szerint kedd éjfélig a Dunántúlon és a magasabban fekvő helyeken is havazásra kell számítani Forrás: MTI/Varga György


Győr-Moson-Sopron megyében Dunaszentpál közelében egy autó árokba hajtott és fának ütközött, az egyik utas könnyebben megsérült. Lesodródott az útról és az árokba borult egy személykocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lébény közelében. A 82-es úton Veszprémvarsánynál keresztbe fordult egy kamion, teljesen elzárva az utat egy időre a forgalom elől.

Baranya megyében a Mecsekben közlekedő buszjáratok rövidített útvonalon járnak.

Zala megyében egy személyautó félig az oldalára borulva az árokba csúszott a 74-es úton Csatár térségében.

Tolna megyében Dombóváron egy autóbusz, Kisvejke és Mucsfa között pedig egy kamion csúszott árokba.

Csongrád megyében a 43-as út 35-ös kilométerénél megcsúszott és árokba borult egy autó.
Fejér megyében Mór és Bakonycsernye között egy személygépkocsi csúszott az árokba és a tetejére borult.

Élete első színházi szerepléről posztolt Szandi: így nézett ki 30 évehttp://www.life.hu/sztarok/20180220-elete-elso-szinhazi-szereplerol-posztolt-szandi-igy-nezett-ki-30-eve.htmlKivételes fotót osztott meg Facebook-oldalán Szandi a követőivel: 30 éve készült a kép róla élete első színházi szerepében. TV + SztárokOrigoEzt csinálhatta az elfogása előtti napokban VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-ezt-csinalhatta-elfogasa-elotti-napokban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlMég mindig nem került elő VV Fanni holtteste, de a rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Dr. Györei Péter büntetőjogi ügyvéd szerint ahhoz, hogy megtalálják a lány maradványait, ki kellene deríteni mit csinál és merre járt a feltételezett gyilkos az elfogása előtti napokban. TV + Sztárok--Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képükethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-berki-krisztian-uj-kedvesevel-katona-renataval-posztolta-ki-elso-kozos-kepuket.htmlPár napja röppent fel a hír, hogy Berki Krisztiánnak új barátnője van. Azóta kiderült, hogy az üzletembera kecskeméti Katona Renátával jött össze. Itt az első fotó is róluk. TV + SztárokOrigoKiderült, már nem dolgozik együtt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180220-kiderult-mar-nem-dolgozik-egyutt-nadai-aniko-es-vv-aurelio.htmlMár nem dolgozik együtt Nádai Anikó és szerelme, VV Aurelio, a férfi ugyanis egy másik műsorban kapott munkát. TV + SztárokOrigo50 év elteltével újra találkoztak az Egri csillagok legendás szereplői - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-50-ev-elteltevel-ujra-talalkoztak-az-egri-csillagok-legendas-szereploi-foto.html50 évvel a legendás mozifilm után a színpadon elevenedik meg az Egri csillagok. Az egykori színészek ezen apropóból most újra összejöttek. TV + SztárokHiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.