Cuki: Liptai Claudia esküvőjén másfél éves kisfia viszi majd a gyűrűket

Forrás: Somat -
lagzi esküvő Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elárulta, esküvőjén a kisfia, a most másfél éves Marci viszi majd a gyűrűket.

Néhány napja derült ki, hogy a nyáron oltár elé áll Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám. A csinos műsorvezető korábban már elárulta, hogy a zökkenőmentes ceremóniáért mindenképp esküvőszervező segítségét fogja kérni. A pár most a Valami Amerika 3 premierjén járt, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. A tévénézőknek kikotyogták, hogy nagy feladat vár másfél éves kisfiukra, Marcira, ő fogja ugyanis vinni a gyűrűket az esküvőn.

Kiderült, már nem dolgozik együtt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180220-kiderult-mar-nem-dolgozik-egyutt-nadai-aniko-es-vv-aurelio.htmlMár nem dolgozik együtt Nádai Anikó és szerelme, VV Aurelio, a férfi ugyanis egy másik műsorban kapott munkát. TV + SztárokOrigoHiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Brutális gyémántgyűrűt posztolt Vajna Timi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-brutalis-gyemantgyurut-posztolt-vajna-timi-foto.htmlHatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta... TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik Will Smith, aki már a Rubik-kockát is ki tudja raknihttp://www.life.hu/sztarok/20180219-budapestre-erkezik-will-smith-aki-mar-a-rubik-kockat-is-ki-tudja-rakni.htmlMájustól Budapesten forgat Will Smith, akit Návai Anikó lepett meg egy Rubik-kockával. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180219-masfel-evvel-valasa-utan-meg-mindig-szingli-drew-barrymore-randi.htmlÚgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől. TV + Sztárok--A kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.