Született feleségek baba várandós terhes Eva Longoria gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
42 éves, babát vár és csak úgy sugárzik a boldogságtól: Eva Longoria egy lenge selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját.

Decemberben derült ki, hogy babát vár a Született feleségek sztárja, Eva Longoria. A 42 esztendős színésznő férjével, José Antonio "Pepe" Bastónnal vágott bele a családalapításba. Az első fotót kerekedő pocakjáról januárban mutatta meg a nagyvilágnak, és láthattuk őt egy fekete estélyiben a Golden Globe-gálán.

A leendő anyuka most egy Beverly Hills-i esemény vörös szőnyegén jelent meg egy lenge, hálóing-szerű selyemruhában. Csak úgy sugárzik a boldogságtól és a hasa is szépen növekszik.

Eva Longoria csak úgy sugárzik a boldogságtól Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Jon Kopaloff
Meggyűlt a baja a biztonságiakkal Nánási Pálnak - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-meggyult-a-baja-a-biztonsagiakkal-nanasi-palnak-video.htmlRászóltak a biztonságiak Nánási Pálra Dubajban, hogy legyen szíves ne kamerázzon. TV + Sztárok--Szegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-szegecses-borszerkoban-versenyzett-toth-ivett-mukorcsolyazo-fotok.htmlNem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták kollégái a várandós Földes Esztert - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-elbucsuztattak-kollegai-a-varandos-foldes-esztert-fotok.htmlElbúcsúztatták kollégái Földes Eszter színésznőt, aki első babájával várandós. TV + Sztárok--Elárulta, mire készül: videósorozatot indít Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-videosorozatot-indit-jakupcsek-gabriella.htmlEgy ideje nem láthattuk a tévéképernyőn Jakupcsek Gabriellát, most azonban jó hírt jelentett be követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Cuki: Liptai Claudia esküvőjén másfél éves kisfia viszi majd a gyűrűkethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-liptai-claudia-eskuvojen-masfel-eves-kisfia-viszi-majd-a-gyuruket.htmlLiptai Claudia elárulta, esküvőjén a kisfia, a most másfél éves Marci viszi majd a gyűrűket. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak kritizálják Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaiak-kritizaljak-meghan-marklet.html3 hónapon belül csatlakozik a királyi családhoz és úgy tűnik, már a brit akcentust is elsajátította Meghan Markle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.