Berki Krisztián őszintén bevallotta, hogy volt már idősebb nője, aki minden földi jóval elhalmozta. Így alakult a kapcsolatuk.

Berki Krisztián Köböl Anita Youtube-csatornájának vendége volt, és egy kényes tabutémát feszegettek: a kitartott nőkről és a kitartott férfiakról beszélgettek, amikor Berki Krisztián bevallotta, neki is volt sugar mummyja, vagyis idősebb nője, aki minden földi jóval elhalmozta.

Berki KrisztiánForrás: Facebook/Berki Krisztián

Ilyen volt nekem is. Még emlékszem, siófokon futballoztam és volt idősebb csajom – nevezzük így -, aki igazából kiszolgált és minden földi jóval el voltam látva, amit úgy értsetek, hogy kaptam kaját, gondoskodást, programoztunk, nem kérdezett hülyeségeket, jó volt a szex. Aztán ez úgy tartott egy-két hónapig, kicsit hosszabb ideig, és akkor, amikor utána a saját korosztályodból tudsz választani barátnőt, akkor az idősebbet elengeded" – mondta Krisztián, aki leszögezte, nem volt kitartott fiú, hiszen volt bevétele. „Kényelmes volt az, amit attól a nőtől kaptam, és ez nem pénz volt, hanem gondoskodás volt. Amit a mai nők és mai fiatal lányok nem tudnak hozni" - árulta el Krisztián.