Megszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel.

December elején vádolta meg szexuális zaklatással Baukó Éva Havas Henriket. Később több másik nő is jelentkezett, akik szintén ugyanezt állították, végül a sorozatos botrányok miatt az újságíróval nem hosszabbított szerződést az ATV. Havas azóta nem szerepelt képernyőn, mindennapjairól most először nyilatkozott.

Az elmúlt két hónap egy átállási időszak nálam. Hatvankilenc éves vagyok, bárhonnan is nézzük, eljutottam abba a korba, hogy át kellene állnom egy másik életre. Most is tele van fejem ötletekkel, de reggelente sokáig alukálok, és nem érzem azt, hogy nekem dolgoznom kellene. Semmi és senki nem kényszerít rá, anyagilag nem vagyok rászorulva." – nyilatkozta Havas Henrik a BEST magazinnak.

Az újságíró elárulta azt is, nehéz időszakon van túl, családját nagyon megviselték a történtek, ugyanakkor mára lassan sikerült megnyugodniuk.

Amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem pedig nagyon mérges volt rám. Mára már megnyugodott. Amit akartak velem, azt elérték. Nem vagyok ott a tévében, és nem idegesítem az elvtársakat." – mesélte.

Havas Henrik két hónapja tűnt el a képernyőrőlForrás: Origo