VV Fanni holtteste után nagy erőkkel nyomoznak a rendőrök, eddig sikertelenül. Azon az útvonalon keresik, ahol a gyanúsított a bérelt autójával járt, de egy volt rendőr szerint szinte bárhol lehet a lány teste, hiszen a feltételezett gyilkosnak volt két napja arra, hogy elrejtse.

Novozánszki Fanni, vagy ahogy a legtöbben ismerik, VV Fanni maradványait hónapok óta keresi a rendőrség, sajnos sikertelenül. Azon az útvonalon próbálták megtalálni a lány testét, amelyen a feltételezett gyilkosa közlekedett a kölcsönzött autójával, amelyben volt GPS. Egy volt rendőr szerint azonban ez hibás irány ugyanis a gyilkosság és a gyanúsított elfogása között 2 nap telt el, addig rengeteg ideje volt arra, hogy autót váltson, és akárhol elrejtse a testet.

VV Fanni holtteste bárholForrás: RTL Sajtóklub

"Miután visszaadta az autót, némi lélegzethez jutva, hideg fejjel tudott tervezni, mérlegelni. Rá kellett jönnie, hogy bármilyen rafinált helyre is rejtette el a nő tetemét, a rendőrök a bérelt autóban található GPS adatai alapján órák alatt felfedezik a holttestet... Így ismét cselekednie kellett, hogy olyan módon szállítsa tovább az áldozatát, amely nem visszakövethető" - mondta a Ripostnak dr. Györei Péter. Erre két nap bőven elegendő. "Nagy kérdés, hogy ebben segített-e neki valaki?" - tette hozzá a volt rendőr. Ha olyan autóra váltott, amelynek az útvonalát nem lehet rekonstruálni, a holttest szinte bárhol lehet" - mondta a szakértő. Elárulta, egyelőre azokra a helyekre kell koncentrálni, melyeket a gyilkos ismer: Dunaújvárost már tüzetesen átvizsgálták a rendőrök, de felmerült az is, hogy a Dunába dobta a testet, akkor viszont szintén bármeddig eljuthatott 3 hónap alatt. Egyes feltételezések szerint egy erdőben rejtette el a holttestet a gyanúsított. Ha így van, félő, hogy a maradványok csak későn és rossz állapotban kerülnek elő. Ez megnehezíti annak a bizonyítását, hogy ki és hogyan ölte meg Fannit.