Halottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestét

Forrás: -- -
Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Német halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak.

Ahogy már korábban írtunk róla, a rendőrség kiemelten kezeli Novozánszki Fanni ügyét. A lány szülei már nem reménykednek, csak azt szeretnék, ha lányukat eltemethetnék.

A Bors úgy tudja, a hatóság Németországból bérelt halottkereső kutyát, amelyek kiszagolják a tetemet. A lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje számolt be arról, hogy a vízben már nemigen keresik a 24 éves lány holttestét.

Forrás: --

"Bizonyos tavak fölé még lehet küldenek drónt, de nem hiszem, hogy a búvárcsapatokkal már nagy keresés lenne. Attól tartok ugyanis, hogy a gyilkosa egy elhagyatott kútba dobta Fanni testét, és ha így van, akkor esélytelen, hogy az onnan valaha is előkerül. Ha egy kietlen területen, egy ipari vagy akár magánhasználatú kútba dobta, a test alulra szorult, a víz elfedi a szagot, és a halottkereső kutya sem tudja kiszagolni a tetemet" - mondta az ügyvéd. A lapnak hozzátette, bár a kút a legvalószínűbb, de barlang vagy üreg is szóba jöhet még. Elmondta, az hogy a gyanúsított elásta volna Fanni holttestét, az egyre valószínűtlenebb, ugyanis a rendőrség első teendői között volt, hogy az erdészeteket, vadásztársaságokat kikérdezzék friss ásásnyomról, amit ennyi idő alatt már megtaláltak volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.