Khloé Kardashian úgy döntött, gyermeke születése után ő is placentatablettákat csináltat

placenta Születés terhesség szülés kim kardashian tabletta Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashianhoz hasonlóan Khloé is úgy döntött, amikor áprilisbanmegszüli gyermekét, tablettákat fog csináltatni a placentából, hogy így biztosítsa a megfelelő vitaminpótlást. 

Nemrégiben még attól volt hangos az internet, hogy Kim Kardashian placenta kapszulákat csináltatott azért, hogy a szülés után így biztosítsa a megfelelő vitaminpótlást a teste számára. A netezők vegyesen fogadták a megdöbbentő hírt, most azonban Khloé Kardashian - aki áprilisra várja első gyermekét - is azt mondta, követi Kim példáját.

Baby mama KoKo! 29 Weeks and counting ❤️ Glam: @styledbyhrush Hair: @andrewfitzsimons Hair Color: @traceycunningham1

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

A Dailymail cikke szerint Khloé, a 33 éves valóságshow sztár először nem hallgatta kitörő lelkesedéssel, amikor Kim saját placentájának meglepő méreteiről nyilatkozott, és arról, hogy a tablettát szőlőízesítésben kérte, majd mégis úgy döntött, ő is ezt a módszert választja a vitaminpótlásra.

Az is kiderült továbbá, hogy Clevelandben szeretne szülni, ennek érdekében pedig orvosát is odarepíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.