Mint azt a Life. hu is megírta, VV azaz Novozánszky Fanni eltűnését november végén jelentette családja. A fiatal lány azóta sem került elő, állítólagos gyilkosát pedig még tavaly év végén előzetes letartórztatásba helyezték. A férfi nem ismeri el tettét. A fiatal lány meggyilkolásáról különböző teórák vannak, ám a holttest még nem került elő.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség VV Fanni holttestét, akit állítólagos gyilkosa, a kamerafelvételeket látva, ölbe vitt az autójáig. A férfit, akit a felvételeken felismertek, előzetes letartóztatásba helyezték, ám tettét ezidáig még nem ismerte be.

A fiatal lányt egyes hírek szerint a pénz miatt, más híresztelések szerint szerelemféltésből ölték meg. Egy biztos: holtteste még mindig nem került elő.

vv fanniForrás: --

A Blikk azonban úgy tudja, forró nyomon van a rendőrség, ugyanis egy kamera rögzítette az állítólagos gyilkos szalkszentmártoni tartózkodását: több mint fél órán keresztül volt látható egy bányató környékén a férfi. A gyanúsított számára több mint valószínű, hogy nem volt ismeretlen a környék, ugyanis lakóhelyétől mindössze néhány kilométerre található. Bár a bányatakavat átkutatták már, kiderült, hogy a tavaktól néhány percnyi autóútra található egy régi dunai kompkikötő, ami nincs bekamerázva. Lehetséges, hogy itt dobhatta a vízbe a lányt a gyilkos.

"Beszédtéma volt nálunk, amikor a bányatavakat ellepték a tűzoltók, a rendőrök, sőt, még búvárok is jöttek, akik átkutatták a jéghideg vizeket. Az ott munkát végzőkön kívül arrafelé szinte senki sem jár, a mellette lévő Duna-parti rész pedig gyakorlatilag kihalt. Ha arra kíváncsi, hogy feltűnik-e bárkinek, ha valaki oda lehajt egy autóval, akkor arra a válaszom egyértelmű: nem" - mesélte a lapnak egy helybéli lakos.