Berki Krisztián és Katona Renáta volt férje nem először kerülnek szembe

Katona Renáta Köböl Anita férj Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián újra szerelmes, de ahogy már a Life.hu is megírta, a hölgyemény házas volt akkor amikor összetalálkoztak. Kiderült, hogy Krisztiánt egyszer már összesodorta az élet Renáta férjével, csak egy másik hölgy kapcsán.

Berki Krisztián először egy szépségkirálynő-választáson találkozott Renátával még évekkel ezelőtt, akkor azonban a lány kikosarazta. Elsodorta egymás mellől őket az élet, Renáta meg is házasodott idő közben. Egy üzletemberbe szeretett bele, akivel 2016-ban összekötötték az életüket. Időközben Berki Krisztián is csapta a szelet egy-két hölgynek, köztük Köböl Anitának, aki nem ismerte el, de nem is tagadta a Bors megkeresésére, hogy volt köztük valami.

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával Forrás: Instagram/berkikrisztian

„Krisztiánnal ezer éve ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt. Nyolc éve barátok vagyunk. Mindig udvarias és tiszteletteljes volt velem, mást nem tudok erről mondani" – mondta Anita, és az is kiderült, hogy

a műsorvezető ugyanannak az üzletembernek is volt a párja, akitől Berki Krisztián elszerette Renátát!

„Igen, valóban egy párt alkottunk Attilával, sok-sok évvel ezelőtt" – ismerte el Anita. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a műsorvezető és az üzletember már lezárták a kapcsolatukat, mire Berki Krisztián bekerült a képbe, nem úgy, mint Renáta esetében. Mazsi bőven házas volt még, amikor egy síelésen összejött Berkivel, onnan már nem is hazament, egyből Krisztiánhoz költözött.

Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Harry herceg exei: Chelsy Davy és Cressida Bonas is kapnak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-harry-herceg-exei-chelsy-davy-es-cressida-bonas-is-kapnak-meghivot-az-eskuvore.htmlChelsy Davy és Cressida Bonas is meghívást kaptak a májusi királyi esküvőre, közös bennük, hogy mindketten Harry herceg volt barátnői. Úgy tűnik, Meghan Markle-t egyáltalán nem zavarja a vetélytársak közelsége. TV + Sztárok--Tolvai Reni amerikai turnéra készül, 3 hetet tölt a tengeren túlonhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-tolvai-reni-amerikai-turnera-keszul-3-hetet-tolt-a-tengeren-tulon.htmlMár azt is tudja, milyen ruhákat vizs magával Tolvai Reni, hiszen hamarosan turnéra indul az Amerikai Egyesül Államokba. Arról nem szól a fáma, hogy vajon meglátogatja-e Kállay-Saunders Andrást. TV + SztárokOrigoA rendőrök kihallgatták VV Fanni barátnőjét, Erikát, éjszakára is bent tartottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-a-rendorok-kihallgattak-vv-fanni-baratnojet-erikat-tippeket-adhatott-a-gyilkosnak.htmlNovozánszki Fanni, aki a médiában VV Fanni néven híresült el 2017. november 20-án tűnt el, holttestét a mai napig nem találják. Most barátnőjét, Erikát hallgatta ki a rendőrség. A nőt éjszakára is bent tartották a rendőrségen. TV + SztárokOrigoBrad Pitt édesanyja, Jane Pitt azt szeretné, ha fia újra Jennifer Anistonnal lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-brad-pitt-edesanyja-azt-szeretne-ha-fia-ujra-jennifer-anistonnal-lenne.htmlKiderült, hogy Brad Pitt édesanyja imádja Jennifer Anistont és azt szeretné, ha fia újra kibékülne a frissen elvált színésznővel.TV + SztárokOrigoKhloé Kardashian úgy döntött, gyermeke születése után ő is placentatablettákat csináltathttp://www.life.hu/sztarok/20180226-khloe-kardashian-ugy-dontott-gyermeke-szuletes-utan-o-is-placentatablettakat-csinaltat.htmlKim Kardashianhoz hasonlóan Khloé is úgy döntött, amikor áprilisbanmegszüli gyermekét, tablettákat fog csináltatni a placentából, hogy így biztosítsa a megfelelő vitaminpótlást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.