Berki Krisztián újra szerelmes, de ahogy már a Life.hu is megírta, a hölgyemény házas volt akkor amikor összetalálkoztak. Kiderült, hogy Krisztiánt egyszer már összesodorta az élet Renáta férjével, csak egy másik hölgy kapcsán.

Berki Krisztián először egy szépségkirálynő-választáson találkozott Renátával még évekkel ezelőtt, akkor azonban a lány kikosarazta. Elsodorta egymás mellől őket az élet, Renáta meg is házasodott idő közben. Egy üzletemberbe szeretett bele, akivel 2016-ban összekötötték az életüket. Időközben Berki Krisztián is csapta a szelet egy-két hölgynek, köztük Köböl Anitának, aki nem ismerte el, de nem is tagadta a Bors megkeresésére, hogy volt köztük valami.

Berki Krisztián új kedvesével, Katona RenátávalForrás: Instagram/berkikrisztian

„Krisztiánnal ezer éve ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt. Nyolc éve barátok vagyunk. Mindig udvarias és tiszteletteljes volt velem, mást nem tudok erről mondani" – mondta Anita, és az is kiderült, hogy a műsorvezető ugyanannak az üzletembernek is volt a párja, akitől Berki Krisztián elszerette Renátát!„Igen, valóban egy párt alkottunk Attilával, sok-sok évvel ezelőtt" – ismerte el Anita. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a műsorvezető és az üzletember már lezárták a kapcsolatukat, mire Berki Krisztián bekerült a képbe, nem úgy, mint Renáta esetében. Mazsi bőven házas volt még, amikor egy síelésen összejött Berkivel, onnan már nem is hazament, egyből Krisztiánhoz költözött.