Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinka

Fotó: Polyák Attila - Origo -
békülés úszás házasság válás Hargitay András Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup.

Hargitay András a Borsnak adott interjút, amelyben kifejtette, szinte biztos, hogy a szakítás rányomja a bélyegét Katinka karrierjére is.

Hosszúnak ez a versenyéve szinte biztosan rámegy a szakításra, de lehet, még tovább tart, mire összeszedi magát. Pedig most, hogy a rövid pályás gyorskorcsolyázóink csodát műveltek a téli olimpián, rájöttem, hogy mekkora szüksége van rá az országnak. Lehet, hogy Katinka talál új edzőt, de Shane-nel az volt a titkuk, hogy szerelmük felerősítette edzésmetódusaik pozitív hatását." – árulta el a lapnak Hargitay András, majd hozzátette, ő egyelőre

nem zárná ki azt a lehetőséget sem, hogy a sztárpár kibékül egymással.

Amint az sem lehetetlen, hogy Katinka új külföldi edzőt talál magának. Viszont kérdés, hogy meglelik-e a közös hangot egymással..."

Hargitay András szerint még kibékülhetnek Katinkáék Fotó: Polyák Attila - Origo
Merész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180226-meresz-dekoltazst-villantott-bauko-eva-igy-tudatja-hogy-szingli.htmlBaukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--Halálfélelméről vallott Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-halalfelelmerol-vallott-nanasi-pal-dubaj.htmlNánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe. TV + Sztárok--Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kitalalt-egykori-tarsairol-a-neoton-familia-enekesnoje-pal-eva.htmlÚgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. TV + SztárokOrigoAmerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.