Ausztriában rekordhideg volt hajnalban, mínusz 31,9 fokot is mértek

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
hideg időjárás fagy zimankó tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tiroli Brunnenkogelen rekodrhideget méretk hajnalban, a hőmérséklet mindössze mínusz 31,9 fok volt. De a lakott terüelteken is rekordöt döntöttek a mínuszok.

Sokan várjuk már a tavaszt, de ha megnézzük, hány fokot mértek hajnalban Ausztriában, rájövünk, hogy a mi helyzetünk nem is olyan rossz. A a tiroli Brunnenkogelen ugyanis mínusz 31,9 fokot mértek, a lakott területeknél pedig a szintén tiroli Obergruglben volt a leghidegebb, ott is mindössze mínusz 23,1 Celsius-foko volt - íjra az MTI.

Nemcsak itt, Ausztriában is melegen kell öltözni Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A világon a leghidegebbet egyébként az antarktiszi Wostock és Amundsen-Scott állomásokon mérték. Ott csupán mínusz 58,2, illetve mínusz 53,8 fok volt a hőmérséklet.

Kritikus a helyzet az ország nyugati részében a hófúvás és extrém hideg miatthttp://www.life.hu/news/20180228-kritikus-a-helyzet-az-orszag-nyugati-reszeben-a-hofuvas-es-extrem-hideg-miatt-idojaras.htmlBár a Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a hóesés napközben már alábbhagy, még mindig kritikus a helyzet az ország nyugati részében. News--Már nem kell sokáig várni a tavaszra: jövő hétre eltűnnek a fagyokhttp://www.life.hu/news/20180227-mar-nem-kell-sokaig-varni-a-tavaszra-jovo-hetre-eltunnek-a-fagyok.htmlBár most még nagyon nehéz elképzelni, egy hét múlva érkezik a tavasz. News--Őket vádolják a veronai buszbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180227-oket-vadoljak-a-veronai-buszbalesettel-kapcsolatban-vadirat.htmlKiszivárgott a veronai buszbalesettel kapcsolatos vádirat, kiderült, hogy nem 3, hanem 6 embert vádol az ügyészség. News--Melissa Ede transznemű taxis 4 millió fontot nyert, eddig csak műtétekre költötthttp://www.life.hu/news/20180227-melissa-ede-transznemu-taxis-4-millio-fontot-nyert-eddig-csak-mutetekre-koltott.htmlTaxisként dolgozik a transznemű Melissa Ede, aki 4 millió fontot nyert kaparós sorsjegyen. Ebből már 30 ezer fontot költött műtétekre, hogy szebbnek, fiatalabbnak és nőiesebbnek érezhesse magát. NewsOrigoMichael Phillips 2043-ban született, azért utazik az időben, hogy megakadályozza a háborúthttp://www.life.hu/news/20180227-michael-phillips-2043-ban-szuletett-azert-utazik-az-idobe-hogy-megakadalyozza-a-haborut.htmlMichael Phillips az Apex TV-nek adott interjújában beszélt arról, miért is jött vissza a jövőből. Nukleáris katasztrófáról és III. világháborúról is szó esett. A 2001. szeptember 11-ei eseményekre is magyarázatot adott. NewsOrigoVV Fanni feltételezett gyilkosa szerette a luxust, de nem volt rá pénzehttp://www.life.hu/news/20180227-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-szerette-a-luxust-de-nem-volt-ra-penze.htmlVV Fanni ügyében egyelőre nincs változás, ám egyre több dolog derül ki feltételezett gyilkosáról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.