Három ember DNS-ét találták azon a kötélen, ami VV Fanni elrablójának kocsijából származik. Egy a lányé, egy az előzeteben ülő B. Lászlóé, a harmadik minta tulajdonosa pedig egyelőre még ismeretlen - írja a Bors.

Szorul a hurok B. László körül. Az előzeteben ülő férfi lassan kénytelen lesz vallani: pár napja összeomlott, mert levélben szakított vele a kedvese, most pedig az ügyvédjét (aki egyben a nagybátyja is) kiiktatják. Elfogadták ugyanis a rendőri előterjesztést, és dr. Brodmann Péter jogászt kizárták Fanni gyilkossági ügyéből. Tanúként hallgatják ki, és DNS-mintát is vesznek tőle.

VV Fanni testét továbbra is nagy erőkkel keresikForrás: Origo


A Bors információi szerint a rendőrség pár hete kérelmet nyújtott be az ügyészségre, hogy B. László ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert váltsák le. A kérelmet elfogadták, ezt maga az ügyvéd is megerősítette a lapnak. Elmondása szerint személyes bosszúról van szó.
"Már az elején összetűzésbe kerültem az ügygazda rendőrrel, mert nem hagytam, hogy irányítsa az ügyvédi munkámat. Már akkor megmondta, hogy eltávolít a védőszerepből. DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté és a harmadik után még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié. A 80 éves nagypapa ugyanis felismerni vélte egy képről, hogy a kötél az övé is lehet. Na most, én azt előre borítékolom, hogy 101 százalék, hogy nem az én vérem lesz rajta" - mondta az ügyvéd a lapnak, aki arra számít, hogy ha vége a vizsgálatnak, tovább védheti unokaöccsét.

Az ügyben egy újabb jármű felbukkanásáról is beszélt Brodmann. A kötelet ugyanis nem a véresen visszaadott kölcsönautóban találták, hanem egy másikban.
"Nem, ez egy másik autó, amibe átkerült a kötél. Ügyfelem eddig is elismerte, hogy ő van a kamerafelvételen, ő teszi be az autóba az alélt lányt, majd ezután ő adja át valahol, valakinek. Ennyi az ő szerepe" - mondta az ügyvéd. Azt is állítja, hogy egy bizonyos V. Erikának is köze van az ügyhöz, nem véletlen nyomoznak utána. Ő az a titokzatos barátnő Fanni életében, akit a rendőrség elsőként kihallgatott és kapcsolatban állt a gyanúsítottal is.