A szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt.

Az osztrák APA hírügynökség szerint Zsolt és három társa egy S osztályos Mercedesben utaztak. Tiltott helyen kezdtek előzésbe, és nem tudták kikerülni a szemből felbukkanó Skodát. Zsolt pár perccel az ütközés után meghalt. Rajta kívül még négyen sérültek meg, egy 45 éves férfi és egy 23 éves nő súyosan. A Blikknek Zsolt párjának édesapja nyilatkozott.

"Az esküvőt tervezgették, de az élet közbeszólt, és temetés lett belőle. Sírva hívott fel a lányom, és könnyeitől fuldokolva mondta el, hogy tragédia történt. Nemrég még olyan boldogok voltak! A kisunokám, akinek néhány hónapja még a születését ünnepeltük, édesanyjával együtt hazajött Magyarországra, most a család segítségével, együtt próbáljuk feldolgozni a veszteségünket" - mesélte Lajos.

A lap úgy tudja, hogy az autót a kisbaba édesanyjának exe vezette, a nagypapa szerint a két férfi jó viszonyban volt együtt jártak a munkahelyükre. Egyelőre nem tudni, mikor szállíthatják haza Zsolt holttestét.