Hódi Pamela bírósághoz fordult kislánya elhelyezése miatt: fotó

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Berki Krisztián és egykori párja, Hódi Pamela között. Nem tudnak megegyezni kislányuk elhelyezéséről.

Hódi Pamela a bírósághoz fordult segítségért, ugyanis elmondása szerint egykori párja, Berki Krisztián nem hajlandó vele normálisan kommunikálni és a celebmami nagyon félti kislányát.

"Az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak.Tehét nem volt titok a lépésem." - írta közösségi oldalán.

Egy dolog miatt írom ezt most le! Megmondtam! Meghazudtolnak, megvédem Magam! Nati apjának a nyilatkozatára reagálva pontokban! 1. Hétfőn viberen kapta az üzenetet, hogy Natit nem tudja kedd délután elvinni! (Bizonyíték a levelezésünk) 2. Az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak.Tehét nem volt titok a lépésem. 3.az óvodába a táblázat nincs leadva, Krisztián aszisztensének továbbítottam csak. 4. Ez a bizonyos táblázat az Én ötletem volt, Én logisztikáztam ki, azonban nem lett hitelesítve. Nati érdekében bármikor módosítható, mivel tapasztaljuk Mi is, hogy mi lenne a legjobb Natinak! Soha nem tiltanám az édesapjától, de Én ismerem a lányomat, Én vagyok vele mióta megfogant, és ha Én úgy érzem hogy Krisztián olykor felelőtlen (nem írok konkrétumokat, mert nem célom , rosszabb helyzetbe hozni )akkor változtatni fogok! 4. Gyámügyhöz fordulni??? Gyámügyhöz nem ilyennel kell fordulni, hanem egy bizonyos videóval és egyéb rossz döntésekkel, de semmi baj... Nem kívánom a továbbiakban kiadni a magánéletem! Befejeztem! Ameddig hazugság van állítva, addig cáfolni és érvelni fogok az igazam mellett! Hallgattam 5 évig. Ennek vége. Köszönöm!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.