Egy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában pénteken éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr.

Hókotróval ütközött egy személyautó pénteken éjjel Vácnál, a 2-es főúton, a balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig meghalt. A Bors információi szerint a hókotró hátulról rohant bele és gyűrte össze a Seat Arosa típusú gépjárművet, de a baleset körülményei hivatalosan még tisztázatlanok.

Hókotróval ütközött egy személyautó, egy ember meghalt (képünk illusztráció)Forrás: MTI/Komka Péter

Úgy tudni, hogy az autóban lévő egyik utas rendőr, az elhunyt pedig egy 30 év körüli nő volt. "A gépjármű hátsó ülésén utazó 30 év körüli hölgy a gépjármű roncsaiban rekedt. Őt a helyszínre kiérkező váci hivatásos tűzoltók szabadították ki. Sérülései sajnos olyan súlyosak voltak, hogy azokba a helyszínen belehalt. A balesetben további egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült" -  mondta a Váconline-nak Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A Bors azt írja, hogy baleseti helyszíni szemlét a Váci Rendőrkapitányság helyett, a Pest Megyei Főügyészség irányította, ami abban az esetben történik, ha hivatali személy is érintett a balesetben. Dr. Gyugyi Csilla a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megerősítette a lap értesülését, miszerint az egyik sérült egy rendőr.