Emma Watson új tetoválása gondolkodóba ejtette az újságírókat, egy kis hibát találtak benne

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
erőszak Emma Watson metoo bántalmazás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dicséretes, hogy Emma Watson meg merte mutatni azt a tetoválást, amely a nők elleni erőszakkal szembeni fellépést szimbolizálja. Az alkotás azonban hagy egy kis kívánnivalót maga után....

Time's up - így hangzik annak a mozgalomnak a neve, mely a nők elleni erőszak megállítása miatt jött létre a 'metoo' kampánnyal együtt. Emma Watson is ezt tetováltatta magára, ami már önmagában véve sem mindennapi dolog.

Emma Watson tetoválásával is a nők jogaiért állt ki Forrás: Getty Images

A Metro cikkéből azonban az is kiderül, hogy a vörös szőnyeg mellett ácsorgó újságírók nemcsak emiatt döbbentek meg egy kissé. A tetoválásból ugyanis hiányzik a kis aposztróf jel, így a színésznő karján ez olvasható: Times up.

Csak egy aposztróf hiányzik Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Persze, azt is feltétlen meg kell jegyezni, hogy nehéz emiatt megbotránkozni, hiszen Emma Watson nemrégiben 1 milliárd fontot adományozott a szexuális zaklatás áldozatainak.

Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor közös képet posztoltak: felvállalták kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180305-toth-gabi-es-krausz-gabor-kozos-kepet-posztoltak-felvallaltak-kapcsolatukat.htmlNem titkolózik tovább Tóth Gabi és Krausz Gábor séf, beismerték a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy egy párt alkotnak. Íme, az első közös fotó.TV + Sztárok--Puzsér Róbert elmondta véleményét Hódi Pameláról és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-puzser-robert-elmondta-velemenyet-hodi-pamelarol-es-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljenhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-berki-krisztian-allitja-pamelanak-fizetnek-azert-hogy-rola-beszeljen.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen. TV + SztárokOrigoTolvai Reni merész fürdőruhában sütteti magát a tengerparton: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-tolvai-reni-meresz-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton-fotok.htmlTolvai Reni az Amerikai Egyesült Államokból posztolt: friss fotóin egy merész, melleit alig takaró fürdőruhát visel. TV + SztárokOrigoPápai Joci 13 évvel ezelőtti képén megdöbbentek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-papai-joci-13-evvel-ezelotti-kepen-megdobbentek-a-rajongok.htmlPápai Joci több mint 13 évvel ezelőtti fotót tett közzé Instagram-oldalán, melyen megdöbbentek a rajongói: „Ez nagyon büntet" – írta egyikük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.