Gáspár Evelin kiakadt: nem talál magának jó szemüveget

fashion week szemüveg Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem talál magának megfelelő szemüveget Gáspár Evelin. Erről a közösségi oldalán számolt be.

Bár Gáspár Evelin az utóbbi időben rengeteget fogyott, még fürdőruhában is megmutatta alakját rajongóinak, úgy tűnik, mégsem elégedett teljesen külsejével. Nem talál ugyanis megfelelő szemüveget magának, erről panaszkodott Insta-story-jában. Azt írta, már nagyon zavarja, hogy rá van utalva.

Gáspár Evelin nem szereti a szemüveget Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Plasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--Oscar 2018: így borozik Jennifer Lawrence a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-oscar-2018-jennifer-lawrence-borozik-a-dijatadon-foto.htmlJennifer Lawrence-nek idén nincs miért izgulnia, hiszen egyetlen kategóriában sem jelölték, ezért aztán ő borozással üti el a hosszú órákat a díjátadón. TV + Sztárok--Oscar 2018: így tündökölt Borbély Alexandra a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-oscar-2018-borbely-alexandra-mar-elfoglalta-helyet-a-dolby-szinhazban-foto.htmlBorbély Alexandra már elfoglalta helyét az Oscar-gálán: a Dolby Színház még szinte üres volt, amikor a magyar csapat beült. TV + Sztárok--Wossala Rozina két éven belül édesanya akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180304-wossala-rozina-ket-even-belul-edesanya-lesz.htmlSosem mesél magánéletéről Wossala Rozina, ám ezúttal a Glamour-gálán kivételt tett.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoHódi Pamela bírósághoz fordult kislánya elhelyezése miatt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-hodi-pamela-birosaghoz-fordult-kislanya-elhelyezese-miatt-foto.htmlÁll a bál Berki Krisztián és egykori párja, Hódi Pamela között. Nem tudnak megegyezni kislányuk elhelyezéséről.TV + SztárokOrigoPirner Alma spárgával melegített be a téli túrára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-pirner-alma-spargaval-melegitett-be-a-teli-turara-foto.htmlPirner Alma még egy havas, téli tájat is képes azonnal felmelegíteni: így spárgázott a nagy túra előtt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.