Jennifer Aniston és Justin Theroux a válás bejelentése előtt 1 évig nem szexeltek

házasság válás Justin Theroux szerelem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön hálószobában aludtak, és nem élt szexuális életet egy évig a válás kimondása előtt Jennifer Aniston és Justin Theroux.

A Radaronline egy bennfenntes informátorra hivatkozva azt állítja, hogy Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux azon ritka alkalmakkor sem aludtak egy hálószobában, amikor egy fedél alatt tartózkodtak.

Jennifer Aniston és Justin Theroux külön hálószobában alhattak Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mt / Mega

Úgy tudják, hogy Jennifer a fáradtságra hivatkozott, Justin pedig a stresszt okolta, hogy nem szexel feleségével, ráadásul rengeteg időt töltöttek külön a munkájuk miatt. Az informátor azt is elmondta, hogy Aniston remélte, hogy a szikrák újra felélednek, amikor ugyanazon a parton vannak, de ez nem történt meg, így nagyjából egy évre tehető az az idő, amikor a házaspár már nem feküdt le egymással.

Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Durva szavakkal illette rajongóit Elton John, ezért akadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20180305-durva-szavakkal-illette-rajongoit-elton-john-ezert-akadt-ki.htmlIgencsak feldühödött Elton John rajongói viselkedésén, nemtetszésének pedig nem túl szép szavakkal hangot is adott. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor közös képet posztoltak: felvállalták kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180305-toth-gabi-es-krausz-gabor-kozos-kepet-posztoltak-felvallaltak-kapcsolatukat.htmlNem titkolózik tovább Tóth Gabi és Krausz Gábor séf, beismerték a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy egy párt alkotnak. Íme, az első közös fotó.TV + Sztárok--Puzsér Róbert elmondta véleményét Hódi Pameláról és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-puzser-robert-elmondta-velemenyet-hodi-pamelarol-es-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljenhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-berki-krisztian-allitja-pamelanak-fizetnek-azert-hogy-rola-beszeljen.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen. TV + SztárokOrigoTolvai Reni merész fürdőruhában sütteti magát a tengerparton: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-tolvai-reni-meresz-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton-fotok.htmlTolvai Reni az Amerikai Egyesült Államokból posztolt: friss fotóin egy merész, melleit alig takaró fürdőruhát visel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.