Sajnos nem nyerte meg a Testről és lélekről a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat, de már a jelölés is óriási büszkeség, és nagy eredmény. Borbély Alexandra biztosan profitál belőle, a hírek szerint ugyanis már meg is kereste őt néhány ügynök.

A Testről és lélekről sajnos nem hozta el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat, de nincs miért szomorkodni, hiszen már az is csodálatos eredmény, hogy a legjobb öt közé került a magyar film. A siker így is megnyit néhány kaput az alkotók és a szereplők előtt, és az a hír járja, hogy Borbély Alexandrára már fel is figyeltek Hollywoodban.

Borbély Alexandrának kinyílt a kapu?Forrás: AFP/Angela Weiss

A színésznő még Los Angelesben marad, és ha minden igaz, nem csak azért, hogy Nagy Ervinnel körül tudjanak nézni alaposan, hanem azért is, mert lesz egy-két tárgyalása hollywoodi ügynökökkel és filmkészítőkkel - írja a Blikk

Íme, a 2018-as Oscar-gála nyertesei
Véget ért a 2018-as, vagyis a 90. Oscar-gála. Nagy meglepetés senkit nem ért, a magyar filmnek azonban ezúttal nem sikerült díjra váltania a jelölését. A nagy kategóriák többnyire papírforma szerint alakultak, egyetlen produkció sem tarolt: szétszórták a díjakat. Lássuk, kik lettek gazdagabbak idén szobrocskákkal. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.