Válik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték meg egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors.

A színész és fiatal felesége nem egy harmadik fél miatt szakított, és kibékíthetetlen ellentétek sem voltak köztük, egyszerűen csak mindketten szeretnék a másiknak megadni, amire vágyik. A korkülönbség miatt nem egyezett a jövőképük.

Gergely Róbert (60) és fiatal felesége válnakForrás:RTL Klub

"Új korszakba lépett az életünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba. A közös értékrendszereink továbbra sem változnak, azok mentén folytatjuk tovább! Nem utálkozunk, nem fordítunk hátat a másiknak, csak lehetőséget teremtünk arra, hogy Timi élete is teljes lehessen" - mondta Gergely Róbert, akinek előző házasságából már van egy felnőtt fia. Timinek azonban még nincsen gyermeke, de nagyon szeretne, így a válás mellett döntöttek. A munkakapcsolat megmarad közöttük, mindketten továbbra is a színész által alapított színházban dolgoznak.