Némedi-Varga Tímea feleség válás Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték meg egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors.

A színész és fiatal felesége nem egy harmadik fél miatt szakított, és kibékíthetetlen ellentétek sem voltak köztük, egyszerűen csak mindketten szeretnék a másiknak megadni, amire vágyik. A korkülönbség miatt nem egyezett a jövőképük.

Gergely Róbert (60) és fiatal felesége válnak Forrás:RTL Klub

"Új korszakba lépett az életünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba. A közös értékrendszereink továbbra sem változnak, azok mentén folytatjuk tovább! Nem utálkozunk, nem fordítunk hátat a másiknak, csak lehetőséget teremtünk arra, hogy Timi élete is teljes lehessen" - mondta Gergely Róbert, akinek előző házasságából már van egy felnőtt fia. Timinek azonban még nincsen gyermeke, de nagyon szeretne, így a válás mellett döntöttek. A munkakapcsolat megmarad közöttük, mindketten továbbra is a színész által alapított színházban dolgoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.