Tolvai Renáta Tolvai Reni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. 

Amazing palms ❤️ hair by @coralhair ❤️ see full picture in my story

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

#southbeach #miami

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Titkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigoKöböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kobol-anitaval-boronaltak-ossze-a-kovetoi-berki-krisztiant-katona-renata-helyett.htmlEgy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. TV + SztárokOrigoSúlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija http://www.life.hu/sztarok/20180222-sulyos-serulest-szenvedett-az-oltari-csajok-janija-paintballozas-kozben.htmlPaintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. TV + Sztárok--Macskáival vigasztalódik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180224-macskaival-vigasztalodik-vajna-timi-timea.htmlKöztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. TV + SztárokOrigoA színpadon lett rosszul az Oltári csajok Biancája, Danics Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-a-szinpadon-lett-rosszul-az-oltari-csajok-biancaja-danics-dora.htmlDanics Dóra az Oltári csajok című sorozatban is énekesnőt alakít, aki alaposan megbonyolítja mások életét hisztérikus természetével. Ráadásul a droghasználattól sem riad vissza: így történt az utóbbi részekben is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.