Megsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére.

Balázs Fecó együttesével, a Korállal május elején ad jubileumi nagykoncertet. Már javában zajlanak az előkészületek, ám kiderült, az énekes nem hívta meg az eseményre a korábbi alapítótagokat, Scholler Zsoltot és Pados Istvánt. Érthető módon ez nem tetszett a zenészeknek, hangot is adtak a véleményüknek.

A basszusgitáros az interneten akadt ki.

Hallottam, hogy egy negyvenéves évfordulói koncert lesz májusban. Csodálkozom, hogy mint alapító tag nem lettem meghívva egy pár nótára sem. Erkölcsileg ennyit megérdemeltem volna" – idézi Scholler Zsoltot a Ripost.

Balázs Fecóra megsértődtek egykori zenésztársaiForrás: MTI/Czimbal Gyula

A lap ezek után megkereste Balázs Fecót, aki azt válaszolta ez nem egyedül az ő döntése és egyébként ő nyitott arra, hogy a két zenész ott legyen az eseményen.

Leszögezném, ez nem az én egyszemélyes döntésem, minden a zenekartöbbségi álláspontján múlik. Amennyiben szeretnének színpadra állni, én nem zárkózom el a közreműködésüktől. Minden a megfelelő egyeztetésen múlik. Azt a tanácsot adtam nekik, hogy a kivitelezés részletei miatt vegyék fel a kapcsolatot Fischer Lászlóval vagy Dorozsmai Péterrel." – árulta el az énekes.