Átadták a Fonogram-díjakat, ám az esemény nem éppen a jelöltek miatt volt érdekes, hanem az egyik műsorvezető, Pásztor Anna miatt. Az énekesnő gusztustalan képességét mutatta be a nagyérdeműnek élőben: azt, hogyan tud köpni.

Szürreális pillanatnak lehettek a szemtanúi azok, akik élőben követték a Fonogram-díjátadót, melyet az ATV közvetített. Az esemény műsorvezetője, Pásztor Anna alakított nagyot, furcsa bemutatóján sokan megbotránkoztak: az énekesnő felköpött a levegőbe, majd megpróbálta a lefelé szálló nyálát elkapni, több-kevesebb sikerrel.

Pásztor Anna furcsa dolgot mutatott be a Fonogram-díjátadónForrás:VIASAT3/Labancz Viktória

Az eset a metálzenekarok asztalánál történt, és azért mutatta be Anna ezt a „képességét", mert az egyik ott ülő banda tagjától tanulta... Ezt az információt még a mutatványa előtt megosztotta az emberekkel, de senki nem hitte, hogy Anna valóban megcsinálja élőben a Fonogram-díjátadón. Ezért aztán szinte senki nem örökítette meg a pillanatot: hiába volt ott a Life.hu riportere is, sajnos nem sikerült felvennie az utókor számára a köpést. Ha valakinek megvan, vagy megtalálja az interneten, és elküldi az info@life.hu címre, azt egy Life.hu ajándékcsomaggal háláljuk meg!