Pásztor Anna az égbe köpött a Fonogram-díjátadón

köpés Fonogram-díj Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átadták a Fonogram-díjakat, ám az esemény nem éppen a jelöltek miatt volt érdekes, hanem az egyik műsorvezető, Pásztor Anna miatt. Az énekesnő gusztustalan képességét mutatta be a nagyérdeműnek élőben: azt, hogyan tud köpni.

Szürreális pillanatnak lehettek a szemtanúi azok, akik élőben követték a Fonogram-díjátadót, melyet az ATV közvetített. Az esemény műsorvezetője, Pásztor Anna alakított nagyot, furcsa bemutatóján sokan megbotránkoztak: az énekesnő felköpött a levegőbe, majd megpróbálta a lefelé szálló nyálát elkapni, több-kevesebb sikerrel.

Pásztor Anna furcsa dolgot mutatott be a Fonogram-díjátadón Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória

Az eset a metálzenekarok asztalánál történt, és azért mutatta be Anna ezt a „képességét", mert az egyik ott ülő banda tagjától tanulta... Ezt az információt még a mutatványa előtt megosztotta az emberekkel, de senki nem hitte, hogy Anna valóban megcsinálja élőben a Fonogram-díjátadón. Ezért aztán szinte senki nem örökítette meg a pillanatot: hiába volt ott a Life.hu riportere is, sajnos nem sikerült felvennie az utókor számára a köpést. Ha valakinek megvan, vagy megtalálja az interneten, és elküldi az info@life.hu címre, azt egy Life.hu ajándékcsomaggal háláljuk meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.