Időjárás: nem marad a jó idő, eső várható, jön a hidegfront

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly -
eső tavasz hidegfront március időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lehűlésre nem kell számítani, de az esőnek nem örülünk. 

Vasárnap eleinte délen, délkeleten eshet, majd délutántól nyugat felől alakulhatnak ki szórványosan záporok. Főként a Dunántúlon lehet erős a szél. Az ország északkeleti felén 10-13, máshol 14-19 fok közé melegszik délutánra a levegő.

Hétfőre virradóra többfelé eshet, majd napközben a változóan felhős-napos, szeles időben záporok, a keleti és déli tájakon zivatarok alakulhatnak ki. Hajnalban 6-11, délután 14-19 fokot mérhetünk.

Kedden feltámadó széllel, záporokkal hidegfront vonul át az országon. Délnyugaton ismét kialakulhat zivatar. A hőmérséklet nem esik vissza jelentősen, délután 11-16 fok várható.

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly

35 fokot melegszik a hőmérséklet néhány nap alatthttp://www.life.hu/news/20180310-35-fokot-melegszik-a-homerseklet-nehany-nap-alatt-idojaras.htmlA hét közepén még sapkában, nagykabátban járt mindenki az országban, most hétvégén akár pólóban is lehet. Nemrég egyes helyeken -15 fokot mutattak a hőmérők, vasárnap mégis kora nyári idő lesz. News--Riasztást adott ki az OMSZ ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20180307-riasztast-adott-ki-az-omsz-onos-eso-miatt-idojaras.htmlBár a hideg enyhült, most ónos eső keseríti meg az életünket. NewsOrigoMeghalt a 38 éves magyar teniszező, Scheiling Nikoletta http://www.life.hu/news/20180307-meghalt-a-38-eves-magyar-teniszezo-scheiling-nikoletta.htmlFérje, két gyermeke, szülei, testvérei, keresztlánya gyászolja Scheiling Nikolettát, akit március 10-én, 12.45-kor a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben helyeznek végső nyugalomra. News--Több embernek is köze lehet Novozánszki Fanni haláláhozhttp://www.life.hu/news/20180302-tobb-embernek-is-koze-lehet-novozanszki-vv-fanni-halalahoz.htmlEddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. News--VV Fanni-ügy: úgy tűnik B. Lászlón kívül másnak nincs köze a gyilkossághozhttp://www.life.hu/news/20180228-vv-fanni-ugy-ugy-tunik-b-laszlon-kivul-masnak-nincs-koze-a-gyilkossaghoz.htmlHárom hónapja ül előzetesben B. László, akit december eleje óta VV Fanni megölésével is gyanúsítanak. A rendőrség kiemelten kezeli az ügyet, rengeteg embert kihallgatott, de nem találtak mást, akinek köze lenne a gyilkossághoz. News--Meghalt Tomcsányi Pál kertészmérnök, az MTA rendes tagjahttp://www.life.hu/news/20180224-meghalt-tomcsanyi-pal-kerteszmernok-az-mta-rendes-tagja.htmlÉletének 94. évében meghalt Tomcsányi Pál, az Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja, kertészmérnök, egyetemi tanár, a gyümölcsnemesítés neves szakembere, az agrármarketing hazai meghonosítója. Tomcsányi Pált február 22-én érte a halál - közölte az MTA pénteken az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.