Heather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölni. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért kezdte el rugdosni a hozzá kiérkező rendőröket.

Bátran állíthatjuk, Heather Locklear a legbotrányosabb életű színésznők közé tartozik Hollywoodban. Nemrég beszámoltunk arról, hogy családon belüli erőszak vádjával és hatósági személy ellen elkövetett erőszak miatt vitték el otthonából bilincsben, de állítólag most tényleg azon van, hogy jó útra térjen, hiszen bevonult az elvonóra, hogy kezeltesse évek óta tartó drog- és alkoholfüggőségét.

Heather Locklear botrányaitól hangos a sajtóForrás: AFP

A People magazin most utánajárt annak az ominózus estének, amikor előállították őt a rendőrök. A színésznő bevallotta, először ő dobta meg párját egy energiaitalos dobozzal, utána viszont a férfi kezdte el fojtogatni. Ennek következtében az 56 éves színésznő elájult.

Azt azonban már nem tudta mivel magyarázni, hogy a kiérkező rendőrök közül miért rúgott meg hármat is. Szemtanúk azt mondták, azt kiabálta egyiküknek, hogy „megérdemled, hogy meghaljon a gyereked".