Kabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére.

Kevesen tudják Kabát Péterről, hogy eredetileg szakács és cukrász végzettsége van. Az egykori focista most rövid időre visszatért szakmájához: dzsungelbeli társa, Wossala Rozina kezdte el tanítgatni. A sztárszakács Profi a konyhámban című műsorának harmadik évada miatt látogatta meg Kabátot.

Az évek során sajnos igencsak kikopott belőlem a tudás, így évekig szinte semmit nem készítettem. Rozina azonban rávilágított arra, milyen izgalmas és különleges is tud lenni a gasztronómia, és azt is bevallom, nagyon szexinek tartom, ha egy pasi tud főzni. Így hát most újratanulom!" – mesélte a focista a Blikknek, aki elárulta azt is, hogy már egész jól megy neki a lecsó és a rántott hús készítése, és alig várja, hogy elkápráztathassa menyasszonyát, Adriennt.

Kabát Péter egyelőre nem szeretne hátat fordítani a magyar labdarúgásnakFotó: Polyák Attila - Origo

Kiderült, Kabátnak valóban van tehetsége a főzéshez, Rozina meg is dicsérte őt.

Tehetségesnek és taníthatónak látom Petit, és mivel már a dzsungelben is jól megértettük egymást, úgy gondoltam, hogy áprilisban induló műsorom új évadának lehetne az első szereplője. Összedobtunk valami egyszerűt és finomat, remélem, megfogadja a tanácsaimat, és a jövőben gyakrabban magához veszi majd a fakanalat, mert van tehetsége hozzá" – nyilatkozta a sztárszakács.