A Fox csatorna 12 év után leadta azt az OJ Simpsonnal készült interjút, amelyben gyakorlatilag a sztár beismeri, hogy ő ölte meg a volt feleségét és annak szeretőjét.

A Fox csatorna 12 éve készített egy hosszabb interjút OJ Simpsonnal, aki egyébként rablás miatt 9 évet ült börtönben, de a felvételt egészen mostanáig nem adták le. Ennyi idő elteltével most mégis úgy döntöttek, levetítik a videót. Mondanunk sem kell, az interjú hatalmas port kavart, a sztár csaknem bevallotta benne, hogy ő ölte meg volt feleségét.

Mint ismeretes, OJ Simpson 1992-ben vált el feleségétől, Nicole Browntól, majd két évre rá a lakásában brutálisan megölték a nőtés annak szeretőjét. A sztárt már annak idején megvádolták a gyilkossággal, ám a bűnösséget nem sikerült rábizonyítani.

OJ Simpson 12 éve adott interjútForrás: AFP

Az interjú egyébként nagyon zavaros, a DailyMail azt írja, amikor a riporter megkérdezte OJ Simspont, hogy a gyerekei valóban otthon voltak-e és az ágyban aludta-e a gyilkosságkor, ő nevetésben tört ki. Végig feltételes módban beszélt arról, mi lett volna, ha ő követi el a gyilkosságot, és a hipotetikus vallomásból még egy könyv is született.

Sokan tudni vélik egyébként, hogy annak ellenére, hogy végig feltételes módban beszél, gyakorlatilag ezzel beismerte a tettét.