Larion Zoé szexi dekoltázs Infratrainer sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Infratrainerezés közben posztolt képet Instagram-oldalára Larion Zoé, aki szexi dekoltázst is mutatott az izzasztó edzés közben.

Larion Zoé gyakran oszt meg magáról közösségi oldalán szexi és pikáns képeket, most sem történt ez másként. A formás alakjáról is híres Zoé most infratrainerezés közben posztolt, ahol megvillantotta formás dekoltázsát is, miközben az izzasztó edzés tartott.

A magyar sztárok is Enrique Iglesias koncertjén buliztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-a-magyar-sztarok-is-enrique-iglesias-koncertjen-buliztak.htmlFelbolydult az ország, amikor kiderült, hogy Enrique Iglesias Magyarországon ad konceretet. A magyar celebpalettáról is többen képviseltették magukat a Papp László Sportarénában tartott koncerten. TV + Sztárok--VV Gigi, azaz Rácz Ildikó virágüzletet nyitott Fótonhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-vv-gigi-azaz-racz-ildiko-viraguzletet-nyit-foton.htmlRácz Ildikó, azaz VV Gigi mostanában kerüli a nyilvános szereplést, új vállalkozásba kezdett, virágüzletet nyitott. TV + SztárokOrigoBabakocsiban tolta feleségét B. Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-babakocsiban-tolta-feleseget-b-toth-laszlo.htmlB. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette. TV + SztárokOrigoSzabó Győző gyerekkori képet osztott meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-szabo-gyozo-gyerekkori-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlGyermekkori fotót osztott meg magáról Szabó Győző Facebook-oldalán. Követőit kérte arra, hogy tippeljék meg az évszámot. Volt, aki egészen pontos fejtegetésbe kezdett. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20180313-csobot-adel-kezdetben-nehezen-viselte-a-negativ-kommenteket-vallomas.htmlSokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások. TV + SztárokOrigoNicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-nicole-kidmant-uj-filmjenek-forgatasa-miatt-oregitettek.htmlÉvekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.