A három éve elhunyt Bajor Imre március 9-én ünnepelte volna 61. születésnapját. Lánya, Lili most először adott interjút édesapjáról. A Star magazinnak nyilatkozott.

Bajor Imre három éve hunyt el. Halála nagyon megviselte két gyermekét, Lilit és Marcit. Lili sokáig képtelen volt beszélni édesapja haláláról, most azonban megtörte a csendet. Nagyon érzékeny embernek vallja magát, a mai napig előfordul, hogy mélypontra kerül. Ilyenkor az édesanyja tartja benne a lelket.

Bajor Lili a Star magazin címlapjánForrás: Star magazin


"Anya mindenben támogat, és mivel én egy nagyon érzékeny ember vagyok, gyakran van szükségem támaszra. Nyugodtan mondhatom, hogy ő a legnagyobb támaszom. Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg. Azt ugyan még megérte, hogy felvettek
(a Színház- és Filmművészeti Egyetemre - a szerk.), de utána mi már nem találkoztunk személyesen. Ez számomra máig nagyon rossz élmény. Annak örülök, hogy tudta, hogy ez megtörtént, de az pokoli érzés, hogy azt már nem láthatta, ahogy ez meg is valósul. (...) A mai napig rengetegszer álmodok vele, de amikor leteszi az ember azt a terhet, hogy ez megtörtént, az nagyon felemelő tud lenni. Már nem úgy hiányzik, mint a legelején. Most már azt az időszakot éljük a tesómmal, hogy merünk beszélni a haláláról. Ha történik valami, amiről eszünkbe jut, akkor azt elmondjuk egymásnak, meg nevetünk rajta. Azért ez egy pár évig nem így volt" - mondta Bajor Lili a lapnak.