Egy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotele

Forrás:Tineke Schuurmans/ Verbeke Foundation -
hotel ánusz utazás fenék popó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland művész, Joep van Lieshout készítette azt a hotelt, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. Nem véletlen, a tervező ugyanis pont ilyennek szerette volna látni művét.

Mindössze egy szoba van abban a hotelben, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. A Belgiumban lévő nem mindennapi szálláshelyet egy holland művész, Joep van Lieshout készítette és nagyon büszke arra, amit alkotott - írja a Vice.

Egy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotele, a CasAnus Forrás: Tineke Schuurmans/ Verbeke Foundation

A CasAnus-ban megszállni valóban nem mindennapi élmény lehet. A hotel a Verbeke Foundation Sculpture Parkban található, amely évente mintegy 20 ezer látogatót vonz. A 2007-ben nyílt szálláshelyet a borok és a művészet szerelmeseinek ajánlják, hiszen - ahogy Alice Bown szóvívő elmondta - a borskóstolók hangulatosabbá és egyedibbé tétele is volt a céljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.