Egyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát.

B. László, a gyilkossággal vádolt férfi vallomásának részleteit osztotta meg a korábbi ügyvédje a nyilvánossággal. Eszerint Fanni egyik barátnője engedte be a lakásba a gyilkossággal vádolt férfit. Az egykori valóságshow-sztár akkor már eszméletlen volt, ezért a férfi mentőt akart hívni. Állítólag a barátnő kérte, hogy ne hívjon orvost, hanem vigye el a lányt valahová. A férfi állítása szerint így is tett, és átadta valakinek az alélt lányt, de hogy kinek, arról a korábbi ügyvéd nem nyilatkozott. Ő már nem védheti a gyanúsítottat, ugyanis a férfi kocsijában talált kötélen Fanni és a vádlott DNS-én kívül egy harmadik férfiét is megtalálták. Mivel a kötelet a vádlott nagyapja felismerte, a rendőrség a férfi családtagokat is kihallgatja, így az ügyvédet is, hiszen ő rokona B. Lászlónak.

VV Fanni édesanyja szerint valaki kábítószert adott a lányánakForrás: Facebook/ VV Fanni

Az újabb fordulatokkal kapcsolatban Fanni édesanyja és a család ügyvédje, Lichy József nyilatkoztak a Mokkában. A védő szerint a gyilkossági ügyekben az első vádlotti vallomásnak van főként jelentősége, szerinte ez a vallomás csak bajba sodorja a vádlottat. Életszerűségét, logikáját tekintve inkább elmélyíti a gyanút azzal szemben, akit meggyanúsítottak az emberöléssel" – mondta Lichy József. Fanni édesanyját, Katalint pedig a titokzatos barátnőről faggatták. A történtek napján beszélt a lánnyal, azóta azonban nem. „Nekem van egy olyan érzésem, amit mondtam, hogy ő szerintem többet tud annál, amit elmond. De ez csak az én véleményem" – mondta Katalin, hozzátette, Fanni magától semmilyen szert nem vett volna be. Ő magától nem kábítószerezett, az biztos. Ő nem fogyasztott kábítószert soha. Azt nem mondom, hogy nem próbált ki dolgokat, de hogy ő nem függött tőle, az biztos. Ezt határozottan merem állítani" – mondta Fanni édesanyja hozzátéve, hogy szerinte valaki kábítószert adott be a lányának.


Az ügyvéd a holttest felkutatásáról is nyilatkozott, szerinte a rendőrség az égvilágon mindent megtett azért, hogy megtalálják Fanni maradványait. „Mindenhol keresik, ahol a GPS és a telefonos cellainformációk szerint értelme van keresni, és hogy az a víz alatt van, vagy a föld alatt mindegy, mert mindenhol kutatják. Olyan technikát is bevetettek, ami tulajdonképpen a legmodernebb technika ma Magyarországon, de nem találták meg, és ez a rejtély éppen benne, hogy hol lehet" – mondta az ügyvéd.