Öt hónap telt el azóta, hogy Aradszky László távozott az élők sorából, özvegye pedig egyre jobban van. Elárulta, hogy nem vett végleg búcsút férjétől, hiszen még fognak találkozni, ráadásul Aradszky László a mai napig segíti őt.

Aradszky László özvegye, Éva nehezen találja a helyét azután, hogy a táncdalénekes tavaly októberben távozott az élők sorából, ami érthető, hiszen több mint 40 évig voltak házasok. Azt mondja azonban, hogy egyre jobban van, ráadásul nem vett végleg búcsút férjétől.

Aradszky László özvegye egyre jobban vanForrás: MTI/Zih Zsolt

„Rájöttem, hogy nem lehet ottmaradni abban az állapotban, mert nem lenne méltó hozzá, meg magamhoz sem. Nem így ismertek engem a barátaim" – mondta Joshi Bharatnak Éva, aki most már úgy gondolja, hogy ő egy szerencsés ember, hiszen 46 évig élhetett szerelmével együtt házasságban. Nem örökre váltunk el, majd még találkozunk, de nekem itt még dolgom van" – tette hozzá az özvegy. Elmondta, azért is szerencsésnek érzi magát, mert vannak barátai, ezt pedig a mai világban kevesen mondhatják el magukról. Ők mindig mellette álltak, ha baj volt, ahogy elvesztett férje is segíti még mind a mai napig! „Ez nagyon érdekes, valami történt a múltkor, nem is tudom mi. A gyerekeknek adtam oda valamit, és nem tudtam, hogy mit csináljak, egyáltalán nekik adjam-e, és puff, leesett a képe a falról. Én meg mondtam neki, hogy ne csináld már, nem kell, hogy összetörnöd magad. Úgy lesz, ahogy te gondolod" – árulta el Éva, majd hozzátette, akkor is sokszor segít neki Aradszky László, ha nem talál valamit.