Bálint Emese az angol királyi családdal levelezik

Forrás: Reggeli -
zene Erzsébet királynő királyi család angol levelezés Bálint Emese szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 évesen is szűz, Bálint Emese nemcsak jövendőbeli hercegét keresi, hanem igazi hercegekkel is levelezik. Most megmutatta azokat a leveleket, amelyeket az angol királyi családdal váltott. 

"Ami igazából inspirált arra, hogy levelezzek az angol királyi családdal, az volt, hogy az anyakirálynő 100. születésnapjára írtam egy levelet, hogy szeretnék gratulálni neki személyesen. Óriási élmény volt, amikor egy héten belül postai úton kaptam egy vízjeles válaszlevelet, hogy elmehetek gratulálni egy saját, általam írt angol nyelvű vers formájában" - mesélte a Borsnak Bálint Emese, aki állítása szerint azóta már Vilmos herceggel, Károly herceggel és Katalin hercegnével is váltott levelet. A 28 éves szűznek négy diplomája van, kommunikáció és média szakon pedig Diana, a hallhatatlan hercegnő témakörben írta a diplomamunkáját.

Bálint Emese hasonló hercegre vágyik, mint Vilmos herceg Forrás: Reggeli

"Vilmos az egyik példaképem, hozzá hasonló herceget keresek én is, fehér lovon. Szó szerint. Gratuláltam nekik a lányuk, Charlotte hercegnő születésekor, ami azért fontos, mert az ő keresztelője július 5-én volt, az én névnapomon" - mondta Bálint Emese, aki jelenleg 10 levélváltásnál tart a királyi családdal.

VV Jerzy megházasodott: elvette szerelmét, a Cirque du Soleil balettművészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-vv-jerzy-elvette-szerelmet-a-cirque-du-soleil-balettmuveszet.htmlCsodálatos és titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent VV Jerzy szerelmének a Cirque du Soleil balettművészének, akivel már egy jó ideje egy párt alkotnak. Amerikában ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig olyan, mint egy tündérmese. TV + Sztárok--Berki Krisztián balesetezett, állítólag őrjöngött a buszvezetővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-berki-krisztian-balesetezett-allitolag-orjongott-a-buszvezetovel.htmlBerki Krisztián és kedvese, Katona Renáta egy busszal karambolozott a hosszúhétvégén. A buszon utazó egyik utas szerint Berki az ütközést követően felszállt a buszra, és ordítani kezdett a sofőrrel, sőt, az utasoknak is beszólt. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás elárulta, mikor találkozott először Dobó Katával: akkor nem nézett rá nőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-zsidro-tamas-elarulta-mikor-talalkozott-eloszor-dobo-kataval-akkor-nem-nezett-ra-nokent.htmlZsidró Tamás és Kata rég ismerték már egymást, amikor összejöttek. Kata még tinédzser volt, amikor először találkozott a sztárfodrásszal, és bár már akkor is gyönyörű volt, Zsidró Tamás nem tudott úgy nézni rá, mint egy nőre. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoMajka dalait még mindig nem játsszák a rádiók, de az arénát megtöltöttehttp://www.life.hu/sztarok/20180320-majka-dalait-meg-mindig-nem-jatsszak-a-radiok-de-az-arenat-megtoltotte.htmlTelházas volt az arénában Majka koncertje, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, azonban a rádiók még mindig nem játsszák a dalait. Most nem akar ezen keseregni, örül sikereinek. TV + Sztárok--Cicciolina az ország arca szeretne lenni, hogy vonzza a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cicciolina-az-orszag-arca-szeretne-lenni-hogy-vonzza-a-turistakat.htmlImázsfilmet forgatna és a kaszinókban is fogadná a vendégeket Cicciolina, aki úgy gondolja, alkalmas lenne arra, hogy Magyarország arca legyen. Több lehetőségre is nyitott, hogy boldoggá tehesse hazáját, ami nagyon hiányzik neki. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, gyerekei miatta választják a jogi pályáthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-lagzi-lajcsi-buntetopere-szerdan-kezdodik-gyerekei-miatta-valasztjak-a-jogi-palyat.htmlGalambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, miután évekkel ezelőtt mocsai birtokán és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók emberei. Lajcsi azt mondja: gyerekei miatta választják a jogi pályát, rájöttek, hogy fontos a társadalmi szerepvállalás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.