A 28 évesen is szűz, Bálint Emese nemcsak jövendőbeli hercegét keresi, hanem igazi hercegekkel is levelezik. Most megmutatta azokat a leveleket, amelyeket az angol királyi családdal váltott. 

"Ami igazából inspirált arra, hogy levelezzek az angol királyi családdal, az volt, hogy az anyakirálynő 100. születésnapjára írtam egy levelet, hogy szeretnék gratulálni neki személyesen. Óriási élmény volt, amikor egy héten belül postai úton kaptam egy vízjeles válaszlevelet, hogy elmehetek gratulálni egy saját, általam írt angol nyelvű vers formájában" - mesélte a Borsnak Bálint Emese, aki állítása szerint azóta már Vilmos herceggel, Károly herceggel és Katalin hercegnével is váltott levelet. A 28 éves szűznek négy diplomája van, kommunikáció és média szakon pedig Diana, a hallhatatlan hercegnő témakörben írta a diplomamunkáját.

Bálint Emese hasonló hercegre vágyik, mint Vilmos hercegForrás: Reggeli

"Vilmos az egyik példaképem, hozzá hasonló herceget keresek én is, fehér lovon. Szó szerint. Gratuláltam nekik a lányuk, Charlotte hercegnő születésekor, ami azért fontos, mert az ő keresztelője július 5-én volt, az én névnapomon" - mondta Bálint Emese, aki jelenleg 10 levélváltásnál tart a királyi családdal.