Zsidró Tamás és Kata rég ismerték már egymást, amikor összejöttek. Kata még tinédzser volt, amikor először találkozott a sztárfodrásszal, és bár már akkor is gyönyörű volt, Zsidró Tamás nem tudott úgy nézni rá, mint egy nőre. Elárulta, miért.

Zsidró Tamás és Dobó Kata boldog kapcsolatban élnek, ismeretségük azonban jóval régebbre nyúlik vissza: még tinédzser volt a színésznő, amikor először találkoztak. Zsidró Tamás elmesélte, első emlékét Dobó Katával.

Dobó Kata és Zsidró TamásForrás: Facebook/Tomi Zsidró

„Az első, hogy ülünk Hajas Laci autójában, és azt mondja nekem, hogy van egy nagyon jó csaj, aki iszonyatosan tetszik neki, és el kellene ugranunk érte, mondja a címet, hogy hová. Laci nekem harminc éve a barátom, később hasonló szakmai utat jártunk be, de akkor mi még elsősorban szépreményű ifjak voltunk. Szóval mentünk jó sokáig valahová, megvártam, amíg ő fölment érte, és egyszer csak megjelent egy bombázóval, akinek hatalmas, vörös göndör haja volt.
Tényleg nagyon szép lány volt, meg azóta is nagyon szép lány. Behuppant hátra a kocsiba, és elkezdtünk beszélgetni. Minket éppen akkoriban kezdtek megismerni, ő pedig még tinilány volt. Ez az első kép, egy villanás, amire emlékszem. Aztán később, amikor Laci és Kata összejöttek, sokat jártunk össze. Együtt sportoltunk, megtanítottuk Katát vízisíelni, a hétvégéket együtt töltöttük négyesben, az akkori barátnőmmel, vele jóban volt Kata. Szóval akkor több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre" – árulta el a Nők Lapjának Zsidró.