Tücsi élete teljesen megváltozott mióta egy párt alkot Sofron István jégkorongozóval. A tévés feladta karrierjét, és azóta folyamatosan költözik, most pedig az esküvőt is el kellett halasztani.

Nem egyszerű egy sportoló szerelmének az élete, hiszen ez sok költözéssel jár, de Tücsi döntött, és ő mindenben és mindenhová követi a párját. Mióta összejött Sofron István jégkorongozóval, teljesen felfordult az élete, karrierjét is feladta, a szerelmet választotta a tévézés helyett.

Tücsi és Sofron István esküvője elmaradForrás: Youtube/Tücsi Channel

„Nem szégyen ezt bevallani. Boldogok vagyunk együtt. Ha ennek az az ára, hogy fel kell adni egy időre az itthoni televíziós feladataimat, akkor azt is elfogadom. egyszerű a képlet: Sofi átigazolása mérföldkő, én pedig mellette szeretnék lenni. Megéri áldozatokat hoznom ezért a kapcsolatért" – vallotta be a Story Magazinnak Tücsi, aki így azt sem bánja, hogy elhalasztják az esküvőt. „A lánykérésen túl vagyunk. Bevallom, mielőbb szerettem volna kimondani az igent, de nem kezdtük el időben a szervezést. Egy esetleges nyári esküvőhöz meg kellene lennie a helyszínnek és a ruhának is, de egyelőre semmi nincs. Kapkodni, félmegoldásokkal beérni viszont nem szeretnénk, úgyhogy jövőre halasztottuk a ceremóniát" – árulta el Tücsi, aki azóta már Sofival együtt haza is költözött.