Gyászol Queen Latifah: elhunyt az édesanyja

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
édesanya halál színésznő gyász szívbetegség Queen Latifah
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Queen Latifah színésznő: elvesztette édesanyját.

Elhunyt Queen Latifah édesanyja, aki évek óta betegeskedett.

Fáj a szívem, hogy ilyen hírt kell megosztanom veletek, de édesanyám, Rita Owens ma elhunyt. Évek óta szívproblémákkal küzdött, de immár feladta a harcot." – idézi a színésznő szavait a TMZ.

Queen Latifah az utóbbi években igyekezett mindig édesanyja mellett maradni, sokáig ápolta, segítette őt. Gyógyszeres kezelést kapott, de a szíve nem bírta tovább.

Queen Latifah édesanyját gyászolja Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Elválik feleségétől VI. Mohammed marokkói királyhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elvalik-felesegetol-vi-mohammed-marokkoi-kiraly-lalla-salma-hercegne.htmlKözel 16 évnyi házasság után elválik egymástól VI. Mohammed marokkói király és felesége, Lalla Salma hercegné. TV + Sztárok--Április 9-én két új szereplővel indul a Feleségek luxuskivitelben 2. évadahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-aprilis-9-en-ket-uj-szereplovel-indul-a-felesegek-luxuskivitelben-2-evada.htmlLuxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben: a Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. Két új szereplő is érkezik. TV + SztárokOrigoCicciolina rendszeresen segít családjának, egyik testvére azonban kihasználtahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-cicciolina-rendszeresen-segit-csaladjanak-egyik-testvere-azonban-kihasznalta.htmlStaller Ilonát, azaz Ciccolinát saját testévre károsította meg anyagilag. A híresség igyekszik segíteni családjának, többüket is támogatja, de nem számított arra, hgoy kihasználják. TV + Sztárok--Elárverezik Kozso belvárosi lakásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elarverezik-kozso-belvarosi-lakasat-adossag.htmlÁramlopással gyanúsítják Kozsót, akinek most a belvárosi lakását is elárverezik. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.