Tápai Szabinával is megtörtént az a sajnálatos dolog, ami már sok hírességgel: feltörték az Instagram-oldalát, és törölték az egész profilját. Újrakezdi.

Sajnos nagyon sok sztárral megesik az, ami most Tápai Szabinával is: feltörték az Instagram-oldalát, és törölték az egész profilját. A sportoló újra regisztrált a közösségi oldalra, ott egy videóban osztotta meg a történetét. Az esetről Debreczeni Zita is hírt adott, hiszen ez korábban már vele is megtörtént.

Tápai Szabina szomorúForrás: Facebook/Tápai Szabina

„Egy nagyon szomorú hírt szeretnék most megosztani veletek, a mai napon, olyan dél tájt, sajnos valaki feltörte az Instagramomat, és az összes már meglévő fotómat, videómat, illetve az egész profilomat törölte. Úgyhogy most arra szeretnék kérni mindenkit, akik a Facebookon követnek, és továbbra is szeretnék, hogy az oldalamat lássák, újra kezdjék el bekövetni most ezt a jelenlegi profilt, és megpróbálom újra felépíteni olyan szépre, és tartalmasra, amilyen eddig volt. Írok majd az Instagramnak egy e-mailt, hogy lehet-e ilyen dologban valamit tenni még, de sok esély erre nincsen, mert talán egy évvel ezelőtt láttam, hogy Debreczeni Zita is ugyanilyen cipőben járt, és sajnos neki újra kellett építenie az oldalát" – mondta Tápai Szabina videójában.

Debreczeni Zita is figyelmeztette az embereket: feltörték és törölték Tápai Szabina Instagram-oldalátForrás: Instagram-sztori/Debreczeni Zita

Kucsera-Tápai Szabina (@tapai.szabina) által megosztott bejegyzés,